UPDATED: Top 5 Take-Out Favourites In Copenhagen (Wolt Rabatkode)

 
tablelab 04.jpg
 
 

På trods af at take-out ikke er en særlig miljø-mæssig løsning, så sker det at min kæreste og jeg er for trætte, kommer for sent hjem eller har for travlt til at lave mad og bestiller aftensmad udefra. Og det er også ok engang imellem. Flere af de nye favoritter på listen er både økologiske og går op i dyrevelfærd og så anbefaler jeg at man skiver til restauranten i kommentarfeltet, at man ikke ønsker ekstra service, sugerør, soya mm. hvis man gerne vil minimere spild. Og så er det jo skønt at de fleste Wolt-bude i København kører på cykel. Det er efterhånden noget tid siden jeg udgav min første liste med Top 5 Take-Out Favourites In Copenhagen og siden da er der kommet nye favoritter til, som fortjener en anbefaling. Hermed en opdateret liste med mine 5 bedste Wolt-befalinger:

Rabatkoden: WEAREMAD giver 25 DKK rabat på din første ordre på Wolt.

tablelab 08.jpg

#1 JAGGER

Nørrebrogade 114, 2200 København N (samt flere adresser i København)

Ikke meget har ændret sig med listens første anbefaling. Jagger leverer stadig byens bedste burgere, fries og shakes, som efterhånden er blevet en søndags tradition herhjemme - og så går burgerkæden op i dyrevelfærd og gode råvarer, hvilket kan smages!

#2 LA NETA BY MIKKELLER

Nørrebrogade 29, 2200 København N (samt Istedgade)

Fra byens bedste burgere til byens bedste tacos! La NetaNørrebrogade og Istedgade er Mikkeller’s svar på et traditionelt mexicansk taquería. La Neta er alt andet en smarte mexi bowls og grønne burritos, men derimod autentiske retter med masser af smag!

#3 CALIFORNIA KITCHEN

Nørrebrogade 12, 2200 København N (samt Vesterbrogade og Indre By)

Fra Mexico til San Francisco og California Kitchen på den modsatte side af Nørrebrogade, hvor man finder den “smarte” Mexicali Bowl, som er og bliver en favorit! Jeg bestiller faktisk næsten ikke rigtig andet da den er stærkt vanedannende og virkelig god!

#4 HEY DARLING

Øster Farimagsgade 24, 2100 København Ø

Hos Hey Darling går man også op i lokalt, hjemmelavet og økologisk mad i form af delikate meatballs med forskelligt tilbehør som bl.a. linguini med parmesan og sort peber, sæsonens kartoffel eller gnocci. Vi bestiller som regel 1-2 x meatballs (okse med parmesan og ricotta sauce er favoritten) samt 2-3 sides til deling, hvilket er mere end rigeligt!

#5 BOLLY FOOD

Åboulevarden 13, 1635 Frederiksberg (samt Vesterbro og Østerbro)

Hos indiske Bolly Food får man autentiske retter og velsmagende lassi med bl.a. mynte og banan eller salt, chili og koriander - og laver byens bedste Chicken Spinach som jeg aldrig bliver træt af! Det kan dog anbefales at være to personer om en ret, da der er rigeligt med mad. Min kæreste og jeg deler som regel en ret og spæder til med frisk grønkål, naan og raita.

Andre gode take-out restauranter at nævne er bl.a. Hooked med alt godt fra havet inklusiv en lækker fish’n’chips, Nicecream med deres veganske is der smager så fuglene synger, behov med deres byg-selv-pizzaer og fuldkornsbund, pasta fra Pasta Du Nord, bland-selv-salater fra Wedo og mange flere!