[AD] What’s In My Beauty Bag: Carry-On Edition

 
carry-on beauty 02.jpg
 
 

Da jeg udelukkende skulle rejse med carry-on til Los Angeles udgav jeg inden afrejse denne carry-on pakkeliste, som en guide til min pakning og inspiration. Det viste sig at være lettere at ‘rejse let’ end umiddelbart forventet og jeg havde endda ekstra plads i kufferten til endnu en kjole og lidt shopping. Det lykkedes mig også endelig at knække koden i forhold til mængden af skønhedsprodukter, som nu er begrænset til en enkelt lille makeup taske og den TSA godkendte zip bag til flydende produkter under 100 ml. Hvilket er en markant forskel fra tidligere, hvor jeg har rejst med op til 3 (!) store toilettasker.

TRAVEL & SAMPLE SIZE

Rejsestørrelser, sample size og multi/alt-i-en produkter er key når man rejser med carry-on. For at spare plads havde jeg droppet rejsestørrelse shampo og conditioner, som alligevel optager en del plads i den lille TSA godkendte zip bag, og i stedet medbragt små shampo og conditioner samples fra Aesop, som jeg fik med sidst jeg handlede i butikken. Hvilket var ideelt til 3 hårvaske på en uge. Jeg havde samlet så mange rejsestørrelser som muligt og fyldt mine fullsize produkter i stablebare pods, men dette smarte genanvendelige rejse kit ville også fungere godt til formålet.

 
 

DETTE ER EN REKLAME DA PRODUKTERNE ER MODTAGET I PR ØJEMED, MEN HOLDNINGERNE ER MINE EGNE.

GOSH, CONTOUR'N’STROBE KIT

Den smukke Contour’N’Stroke palette fra GOSH er et 4-i-1 kit med highlighter, blush samt to bronzere til at skabe et naturligt sun kissed look med kontur og definition. Multi-paletten er genial til carry-on tasken da der er flere produkter i et og man derfor ikke skal spilde unødig plads på produkterne særsklit.

DR.JART+, DERMACLEAR MICRO WATER

Dermaclear Micro Water fra Dr.Jart+ er en alt-i-en micellar vand som fjerner make-up og snavs. Jeg bruger den morgen og aften og fylder den lille rejseflakon op inden en rejse, som lige præcis kan indeholde nok rensevand til en uge eller 10 dage. Jeg har ikke kunne finde et link til rejsestørrelsen, men en hvilken som helst tom flaske under 100 ml (som f.eks. flasken i dette rejse kit) kan i princippet bruges og flydes op med Dermaclear Micro Water re-fill eller andre alternativer.

HUXLEY, SLEEP MASK: GOOD NIGHT

En god overnight maske er et must efter en lang rejse og den fugtgivende, beroligende og regenererende Sleep Mask: Good Night fra Huxley er en ny favorit indenfor kategorien. Formlen er fyldt med antioxidanter og indeholder desuden E-vitamin og linolsyre, som giver et gennemfugtet resultat og en fornyet glød.

LA MER, THE REPARATIVE FACE SUN LOTION SPF 30

Ingen rejse uden The Reparative Face Sun Lotion fra La Mer. Formelen er let, absorberer hurtigt og giver huden bred spektrum UVA/UVB beskyttelse i solen. La Mer’s ikoniske Miracle Broth tilfører desuden fugt samt regenerere og mindske dannelsen af nye linjer og rynker.

GLOSSIER, BOY BROW

Boy Brow fra Glossier fikserer, former og giver brynene ekstra fylde - og så er det lige i denne sammenhæng meget convenient at fullsize produktet rent faktisk er rejsestørrelse.

GLOSSIER, STRETCH CONCEALER

Stretch Concealer har været min go-to concealer siden 2016 hvor jeg købe den føste pod i NYC. Formlen fungerer fordi den ikke tørrer ud, blender perfekt ind i huden og kan bygges op efter behov – og så er produktet ekstremt drøjt i brug, så den holder længe! Concealeren er desuden perfekt til håndbagagen da formlen er kompakt og ikke flydende.

3 X GLOW

For at få plads til alle skønhedsfavoritterne har jeg investeret i små stablebare pods til cremer og makeup. De små pods fungerer perfekt til både flydende highlighter, bb creme, foundation samt diverse cremer. Alternativt kan dette genanvendelige rejse kit også fungere som en mere all-around løsning.

#1 BOBBI BROWN, BARE GLOW ILLUMINATING MOISTURE BALM

Bare Glow Illuminating Moisture Balm fra Bobbi Brown er en all-time favorit. Jeg bruger den religiøst og vil nødigt undvære den. Balmen tilfører fugt og fungerer som en en highlighter under makeup eller over makeup på f.eks. kindben, for at reflektere lyset yderligere. Resultatet er en gennemfugtet hud med en frisk og strålende glød. Selvom beholderen kun indeholder 30 ml så er emballagen ret stor og da produktet et drøjt i brug overfører jeg 3-4 pump til en af de små pods i den stabelbare cylinder.

#2 ORIGINS, GINZING SPF40

GinZing serien fra Origins er intet mindre end genial og jeg har længe brugt den tintede moisturizer med SPF40 som prep inden min BB cream/foundation for, at give ekstra fugt og glød. Produktet er forholdvis drøjt i brug, så hvad der er tilsvarende til ca. en halv pod rækker til en hel uge.

#3 BECCA, SHIMMERING SKIN PERFECTOR

Endnu en glow favorit igennem flere år er den flydende highlighter Shimmering Skin Perfector fra Becca, som giver huden et dewy og naturlig finish der reflekterer lyset. Produktet er drøjt i brug og der er derfor ikke brug for mere produkt end et par pump til en hel uge.

THE REST

2 X LIPSTICS, MAC

2 X EYE STICKS, NUDESTIX

1 X EYELINER, GOSH

1 X TRAVEL SIZE FACE CLEANSER, HUXLEY

1 X TRAVEL SIZE FACE MIST, MAC

1 X BB CREAM, ELF

 
huxley sleep mask.jpg

Top Shelf: Huxley SLEEP MASK

Syd Koreanske Huxley er en ny k-beauty favorit. Jeg elsker overnight masker, som gennemfugter i løbet af natten og giver huden fornyet glød fra morgenstuden. Min favorit gennem flere år har været Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask fra Origins, som jeg har brugt dagligt. Masken har dog fået stærk konkurrence af Sleep Mask: Good Night fra Huxley, som har en mere gel-lignende og let konsistens, der tilfører huden masser af fugt!