WEEKEND GETAWAY: CHINATOWN, MILANO

IMG_3518.JPG

I forbindelse med min kærestes fødselsdag havde jeg traditionen tro arrangeret en weekend getaway til en destination et sted i Europa. Efter lidt research faldt valget denne gang på Milano. Vi giver altid hinanden rejser i fødselsdagsgave og destinationen er altid hemmelig helt frem til afrejse. Med undtagelse af min fødselsdag New York, som jeg vidste på forhånd.

Den oprindelige idé var hvis vi tog til Milano ville være tæt på Tornio, som er hjemsted for min kærestes yndlings fodboldklub, og en mulig kamp på hjemmebane. Men da spilleplanen ikke var offentliggjort, da jeg jeg bookede flybilletterne, ramte vi selvfølgelig lige den weekend de spillede ude. Til gengæld endte vi med at se kampen på en lokal bar i, hvorefter vi tog ind og så et hjemmeopgør på det legendariske San Siro Stadion senere på dagen – en oplevelse selv jeg kunne sætte pris på, selvom jeg vitterligt ikke er særlig interesseret i fodbold.

LÆS OGSÅ: NEW YORK: 27 COOL SPOTS TO VISIT IN THE CITY

IMG_3492.jpg
milano-chinatown-01.jpg

CHINATOWN

Hotellet jeg havde booket lå i Chinatown i Milano, hvilket viste sig at være helt perfekt. En bydel jeg ikke tidligere havde stiftet bekendskab med, men blot 5-10 minutters gang fra Corso Como. Vi fik set en helt anden del af Milano end normalt og bydelen er fyldt med små hyggelige spots og gode restauranter. Chinatown ligger et stykke fra Piazza Duomo og centrum af byen, men ikke længere end, at man kan gå frem og tilbage.

Området er fyldt med hippe restauranter, så lørdag aften endte vi med, at booke bord på en lokal argentisk restaurant få minutters gang fra hotellet. Min kæreste bestilte et orgie af lækker argentinsk kød og småretter, alt imens mit jetlag fra Los Angeles, desværre begrænsede min appetit til en beef salad.