[reklame] Waves of Change - La Mer Blue Heart

 
la mer blue heart 02.jpg
 
 

La Mer har netop lanceret årets Limited-Edition Blue Heart Creme de la Mer i forbindelse med årets kampagne Waves of Change. I over et årti har La Mer engageret sig i at støtte beskyttelsen af havet og hvert år lancerer huset en eksklusiv særudgave af den ikoniske Crème de la Mer, som en kunstnerrisk hilsen til havet der skal være med til at sætte fokus på bevarelse af verdenshavene. Dette års Blue Heart Crème de La Mer er inspireret af havets bund og prydet med koraler og kelp, som jo bl.a. er en af ingredienserne i Miracle Broth™, som er en del af de aktive ingredienser i den ikoniske Creme de la Mer.

 
 
la mer blue heart 08.jpg
 
 

WORLD OCEANS DAY

Lørdag d. 8. juni er det international World Oceans Day, som for 27. år i træk sætter fokus på klodens have og deres betydning som et afgørende økosystem. Dagen er en opfordring til alle om at bevare havets habitater og dyreliv. En hurtig Google søgning viste ikke umiddelbart nogle officielle arrangementer i forbindelse med dagen i Danmark, men man behøver jo heller ikke et event for at gå en tur på stranden og samle det skrald op man ser på sin vej. Det har jeg ihvertfald tænkt mig at gøre.

 
blue heart crem de la mer.jpg

Join the Blue Heart Mission

I år donerer La Mer $25 (ca. 170 DKK) for hvert La Mer Blue Heart product der bliver delt offentligt på Instagram med #LaMerBlueHeart #LaMerDonation i maj og hele juni op til $650.000 (omk. 4.5 millioner DKK) til La Mer Blue Heart Ocean Fund, der siden 2017 har engageret sig i rehabilitering af udsatte havområder.

Limited-Edition Blue Heart Créme de la Mer 100 ml - 3380 DKK