[reklame] Trench Coat Season

 
just female 3.jpg
 
 

Trench coat sæsonen er igang og der føles er ikke noget bedre end endelig at kunne pakke de tunge uldfrakker væk. Jeg har gået en hel del fra møder til aftaler den forgange uge og det har været fantastisk at kunne nyde det gode vejr i en let frakke uden halstørklæde.

OUTFIT DETAILS

Den klassiske trench coat er ny og den føste i min garderobe i nogle sæsoner. Denne er lige netop ikke for kort til mine 178 cm, men jeg havde heller ikke haft noget i mod at den havde været 10 cm længere til mig. Jeg har egentlig stylet frakken meget tone-i-tone hele ugen med bl.a. disse beige jeans i økologisk bomuld, en hvid t-shirt og et par sneakers.

 
 
just female 04.jpg
 
just female 05.jpg

trench coat JUST FEMALE sweatshirt H&M pants GINA TRICOT bag PRADA (SIMILAR) necklace ROCHELLE sneakers FILA

THE STAPLE TRENCH COAT

Nu jeg endelig har tilføjet en klassisk trench coat til min garderobe er det svært at forestille sig et forår uden. Derfor overvejer jeg om denne mørke trench coat skal tilføjes til samlingen for lidt variation i farvepaletten.

just female 01.jpg