Happy Tie-Dye Times

 
arket blazer prada tie dye.jpg
 
 

Lige siden jeg første gang farvede mine egne t-shirts med batik tilbage i 90’erne har jeg haft en ting for tie-dye. Så da tendensen så småt begyndte at dukke op igen dette forår og jeg så den smukke Prada Sidonie tie-dye taske sprang mit lille batik-hjerte et slag over. Jeg tror simpelthen at jeg bliver nødt til at nedsætte restriktioner for, for at det ikke skal tage overhånd og jeg atter begynder at farve alle mine t-shirts som tilbage i folkeskolen. Jeg har allerede forelsket mig i alt for mange batik-farvede items som bl.a. denne Prada-lignende skjorte og denne 70’er inspirerede oversize t-shirt, som jeg ikke havde noget med at pakke med i (hånd)bagagen til LA.

 

blazer ARKET tights ARKET earrings SOPHIE BILLE BRAHE sunglasses THOM BROWNE bag PRADA t-shirt ARKET pumps FLATTERED

arket organic t-shirt.jpg
 

ORGANIC STAPLE TEE

AKRET benytter økologisk bomuld dyrket og høstet fra ikke-genetisk modificerede planter eller med brug af kemiske gødninger og pesticider, som derved øger jordens frugtbarhed og biodiversitet. Den perfekte t-shirt som man jo bl.a. kunne bruge til et DIY batik projekt…