THE STORMBORN

 
arket blazer.jpg
 
 

Med fare for at der går alt for meget Game of Thrones i den, så kan man jo ikke fornægte at det er mandag - hvilket betyder at der ligger et nyt GOT afsnit klar på HBO. Selvom jeg ikke er på team Dany så har jeg alligevel givet mandagens outfit inspiration arbejdstitlen “What would Daenerys Targaryen aka The Stormborn wear” anno 2019. Jeg er ikke sikker på at drager er hverken CO2 neutrale eller bæredygtige, men måske Daenerys ville gå op i bæredygtighed her i our day and age og hoppe i en bæredygtig power blazer fra ARKET og en flagerende “stom blue” crêpe kjole fra Jacquemus tilsat et par hurtige solbriller og strappy heels fra & Other Stories?

 

LÆS OGSÅ: GAME OF TIGHTS

 

earring MAANESTEN hoop earrings MAANESTEN blazer ARKET dress JACQUEMUS bag MANSUR GAVRIEL sunglasses ASOS heels & OTHER STORIES

arket sustainable.jpg
 

THE SUSTAINABLE STAPLE BLAZER

Den boxy blazer fra ARKET har længe været på min radar. Blazeren er produceret af uld, hvor der er taget højde for fårenes velfærd og så er foret lavet af polyester fra genanvendte plastikflasker, som bl.a. er med til at reducere brugen af oliebaserede råmaterialer.