[reklame] The Perfect Vintage Trench Coat (and Where to Find One)

 
black trench 02 2.jpg
 
 

Efter at have været på udkig efter den perfekte oversize vintage trench coat i khaki, måtte jeg erkende at det var en større opgave end først forventet. Jeg havde egentlig forestillet mig, at jeg ville finde en ekstra lang vintage Burberry Trench Coat i khaki, og fandt hurtigt ud af at der var rigtig mange bud. De fleste dog i ret dårlig stand, normal længde eller med et “made in China” mærke i siden. Derfor besluttede jeg mig for at slå til da jeg fandt den “perfekte oversize vintage trench coat” i sort. Frakken er af tysk oprindelse og opfylder de vigtigste kriterier: god stand og god længde.

 
 

DETTE ER EN REKLAME DA NOGLE ITEMS ER MODTAGET I GAVE

 
black trench 03 2.jpg

trench coat VINTAGE knit & OTHER STORIES pants CO’COUTURE sunglasses APERÇU sneakers VETEMENTS

Where to find a Vintage Trench Coat in Cph

Episode

Prag

Studio Travel

 
black trench 01.jpg