THE PERFECT (ORGANIC) BASIC TEE

 
arket organic cotton tee.jpg
 
 

Det er først for ganske nyligt, at det er gået op for mig hvor vigtig en god basisgarderobe rent faktisk er. Tidligere har jeg måske haft en tendens til at mene, at basis var kedeligt hvorimod jeg nu har fået øjnene op for at basis kan være byggestenen i en ‘velfungerende’ og vedvarende garderobe. Har man etableret en god bund, kan man nemlig nemt få nyt liv i garderoben med et par enkelte mere trendbaserede items når sæsonerne skifter - i stedet for at skulle investere i en hel masse nyt hver sæson.

THE PERFECT (ORGANIC) BASIC TEE

Jeg er endnu ikke kommet så langt med min nye basis garderobe, men den salgs kan og må også gerne tage lidt tid. Første step har været at finde den perfekte basis t-shirt, som for mig gerne må opfylde følgende kriterier:

  • Den skal have et løst og boxy fit.

  • Den skal være i en god kraftig bomuld, helst økologisk, som ikke ikke bliver grim efter vask.

  • Den skal have en rund hals, som sidder forholdvis tæt med en bred ribkant.

  • Den skal have forholdvis store og lige ærmer.

  • Den skal ikke være for lang.

I min søgen er det lykkedes mig at fine to gode bud på den perfekte basis t-shirt i økologisk bomuld. Den første er denne Boxy T-shirt fra & Other Stories som jeg bl.a. havde på her og som rent faktisk opfylder alle kravene over. T-shirten findes dog desværre kun i hvid, udover en tie dye version, som ikke bliver aktuel. Alternativt har AKRET også lavet en basis t-shirt i økologisk bomuld i 6 forskellige farver, som ikke er helt så boxy, men helt sikkert også er et rigtig godt bud.

 

LÆS OGSÅ: THE DRESSY EDITION

organic_cotton arket.jpg
 

ORGANIC COTTON

AKRET benytter økologisk bomuld dyrket og høstet fra ikke-genetisk modificerede planter eller med brug af kemiske gødninger og pesticider, som derved øger jordens frugtbarhed og biodiversitet. Læs mere her.