The Hit List: September

 

Med udgangen af september har jeg samlet endnu en hitliste fra måneden der er gået. En opsummering af nogle af det bedste jeg har læst, lyttet til, set, smagt eller der bare generelt er værd at nævne fra den forgangne måned. September bød bl.a. på et luksuriøst spa-ophold, en forlænget weekend i Provence-Alpes Cote-d'Azur i forbindelse med min kærestes fødselsdag, søgen på det perfekte sovemusik, et ikonisk tilbageblik til 90’erne og lidt til.

 
 

DETTE ER EN REKLAME DA PRODUKTERNE JEG HAR PÅ ER MODTAGET I GAVE

tourrettes-sur-loup 06.jpg

What I'm Listening to, Reading, Watching and More - the SEPTEMBER EDITION.

WHAT I’M LISTENING TO

Da jeg har manglet en bog at læse inden jeg skal sove den seneste tid, læs mere under, har jeg eksperimenteret lidt med “sovemusik” inspireret af Reply All’s afsnit #147 The Woman in the Air Conditioner. De fleste “Sleep- lister” Spotify er præget af klaver/piano og/eller “spa/yoga muzak”, som irriterer mig helt vildt. De bedste bud indtil videre har derfor været noget af lydsporet fra Bladerunner 2049 (minus de meget voldsomme passager), Hans Zimmer generelt, en Spotify-liste der hedder “Floating Through Space”, som dog er lige på grænsen til at blive lidt for yoga til min smag og Reply All’s Filter Sweep (Synth Only) eller Filter Sweep Version 2 (Halen at Dawn Mix), som er helt utrolig afslappende på en meget 80’er synth agtig måde.

BOOKS I’M READING

Det er ikke lykkedes mig at komme meget længere med læsningen i septemer, hvor jeg fortsat er igang med Factfullness, som jeg startede på i august:

Som titlen også afslører er Factfulness er en faktuel bog og en bog til bedre forståelse af facts og derfor, for mig, ikke den idéelle “godnat historie”. Jeg læser primært inden jeg skal sove og det tager mig derfor lang tid at komme igennem bogen. Ikke fordi den ikke er spændende eller interessant, men fordi der er utroligt meget info at bearbejde og tage stilling til på hver side. Jeg satser derfor på at blive bedre til at tage læsepauser i dagtimererne, hvor jeg kan læse Factfulness, og finde en anden bog til min aftenlæsning. God bud modtages gerne, da jeg mere eller mindre er igennem min sommerlæseliste.

tourrettes-sur-loup 05.jpg
tourrettes-sur-loup 02.jpg

REKLAME // blazer & OTHER STORIES tank top H&M skirt LINDEX flipflops HAVAIANAS necklace ROCHELLE anklet ROCHELLE sunglasses MARIE JEDIG X APERÇU

WHAT I’VE WATCHED

Imens jeg utålmodigt venter på sæson 3 af Ozark og sæson 2 The Sinner, hvor Bill Pullman fortsætter i rollen som detektiv Harry Ambrose der skal forsøge af opklare endnu en mystisk mordsag, har min kæreste og jeg genoptaget The SopranosHBO. Udover at være en episk serie med masser af afsnit, er der desuden uendeligt meget inspiration at hente i de klassiske 90er looks serien igennem.

Det er også endelig lykkes mig at komme igennem sæson 2 af The Affair, som ellers tog mig to forsøg. Det var først fra sæson 3 at serien virkelig begyndte at sige mig noget og jeg er glad for at jeg fortsætte. Til info så ligger alle sæsonerne fra 1-5 (sæson 5 er on-going) på HBO, hvorimod Netflix endnu kun viser sæson 1-4. Jeg er gået videre med sæson 5, men syntes indtil videre ikke helt den kan måle sig med 3-4.

OTHER THINGS TO MENTION

I starten af september besøgte jeg Great Northern med Sugarbearhair i forbindelse med lanceringen af deres nye Women’s Multi Vitamins. Sugarbearhair havde inviteret på et døgn i selvforkælelens tegn med spa, behandlinger, yoga og god mad, og jeg må indrømme at Great Northern uden tvivl er indehaver af et af de lækreste spa jeg har besøgt. Alt er gennemført ned til mindste detalje og værelserne, som i virkeligheden er små bungalows, er hyggeligt indrettet i under et dække af græs, så husene blender ind i den smukke natur.

Midt september kunne jeg endelig løfte sløret for den nye kollektion fra ROCHELLE, som jeg har arbejdet på hele sommeren. Det er blev til en lille kurateret kollektion med gyldne og tyrkis smykker, som løbende vil få selskab af lidt flere styles henover efteråret og vinteren. Nogle af favoritterne er den gyldne chunky ankelkæde med matchende halskæde, som jeg har på på billederne over.

I slutningen af september fejerede jeg min kæreste med en forlænget weekend til Provence-Alpes Cote-d'Azur, nærmere betegnet Tourrettes-sur-Loup, nær Nice. Det bliver en weekend vi sent vil glemme og jeg glæder mig til at dele min lille guide, analoge billeder og filmen, som jeg skød undervejs. Som nogle måske bemærkede på min StoryInstagram, havde jeg et gammelt Super 8 videokamera med fra 60’erne, som jeg forhåbentlig får lov at se resultatat af om en uges tid. Filmen skal nemlig konvertres til digital og da jeg ikke har haft mulighed for at teste kameraet med film inden afrejse, er jeg meget spændt på om udfaldet overhovedet kan bruges. Hvis resultatet er brugbart, kommer jeg til at lave en lille guide som forklarer processen.