The Hit List: June

 

Med udgangen af juni og en sommerferie til Mallorca og Sverige forude, har jeg samlet endnu en hitliste fra måneden der er gået. En opsummering af nogle af det bedste jeg har læst, lyttet til, set, smagt eller der bare generelt er værd at nævne fra den forgangne måned. Juni bød bl.a. på podcast tørke, serie-overflod, gode stunder i det fri, firbenede venner og lidt til.

 
 
vintage blazer 07.jpg

What I'm Listening to, Reading, Watching and More - the JUNE EDITION.

WHAT I’M LISTENING TO

Jeg mangler i den grad podcast inspiration og har i virkeligheden ikke fået lyttet særlig meget til podcasts i juni, udover de sædvanlige som jeg allerede har nævnt tidligere - så kom endelig med gode podcast anbefalinger til ferien!

BOOKS I’M READING

I juni har jeg læst My Year Of Rest and Relaxation af en af mine yndlingsforfattere, Ottessa Moshfegh, og er startet på fortsættelsen af Douglas Adams The Hitchhiker's Guide to the Galaxy: The Restaurant at the End of the Universe.

My Year Of Rest and Relaxation handler om en ung deprimeret kvinde der beslutter sig for at sove i et år ved hjælp af diverse former for sovemedicin. Ikke det mest opløftende tema, men bogen er på ingen måde humorforladt. Bogen har længe været på min læseliste, men jeg syntes dog ikke helt den kan måle sig med Eileen, som helt klart er Moshfeghs største mesterværk (efter min mening). My Year Of Rest and Relaxation er interessant, underligt, dyster, deprimerende og utrolig meget Moshfegh.

blazer VINTAGE t-shirt BERSHKA bag CALAJADE shorts DESIGNERS, REMIX sneakers YEEZY chunky hoops ROCHELLE sunglasses MONKI

vintage blazer 06.jpg
faxe kondi 02.jpg

WHAT I’VE WATCHED

Jeg tror aldrig helt jeg kommer til at forstå hvorfor så mange serier har sæsonpræmiere om sommeren? Det er jo netop på dette tidspunkt, at man har mindst tid foran tv’et. Hvorfor jeg også er bagud med både Big Little Lies og Handmaids Tale.

Til gengæld så min kæreste og jeg Chernobyl på to aftner, og den kan virkelig kan anbefales! Vi netop gået i gang med den nye sæson af den tyske serie DARK, som er et godt eksempel hvad der ville ske hvis begrebet tid ikke fandtes - og så er den nye sæson desuden så kompleks, at hvert afsnit kræver den alle dybeste koncentration.

Den nye serie The Sinner med Jessica Biel og Bill Pullman kræver lidt mindre koncentration, men har ikke desto mindre fanget min interesse efter de første par afsnit og jeg glæder mig til at se videre, når vi er tilbage fra ferie.

OTHER THINGS TO MENTION

I starten af juni besøgte jeg den Stockholmske Skærgård, hvor jeg overnattede i det fri med Fjällräven, spiste god mad lavet over bål og blev en helt masse gode oplevelser rigere. Vi havde også en del gæster i juni, både tobenede og firbenede, og så begyndte vi for alvor at tage de første steps i forhold til flytningen i september. Der er stadig rigtig mange løse ender med istandsættelse og indretning, men det første rum er så småt ved at være på plads indretnings- og farvemæssigt.