[reklame] The Flamel

 
the flamel 2.jpg
 
 

Tidligere på måneden skød jeg et lille projekt med den italienske The Flamel. Resultatet blev seks forskellige looks til hjemmesiden, som er en hybrid mellem en traditionel webshop og et ‘shoppable’ feed med rigtige kvinder frem for modeller eller packshots. Favoritterne fra de seks looks var bl.a. tie dye denim jakken fra Ganni og alt fra Martine Rose, som helt sikkert er et brand jeg kommer til at holde øje med fremover.

 

LÆS OGSÅ: 9 X BOXY BLAZERS

 
 
the flamel 01.jpg
 
 
the flamel 02.jpg

sunglasses COURRÈGES hoodies MARTINE ROSE jeans MARTINE ROSE sneakers BALENCIAGA

As Agile As Our Lives.

The Flamel er et cool webshop univers og kollektiv med nøje kuraterede high end og contemporary fashion brands som bl.a. Marine Serre, Ganni, Acne Studios, By Far, Nanushka, Jacquemus, RIXO, JW Anderson, et af mine nye favorit brands Martine Rose hvor den grønne hoodie er fra, samt mange mange flere.

 
the flamel ganni.jpg
 
the flamel 03.jpg

The Collective

The Collective er en samling kvinder The Flamel har valgt på baggrund af deres unikke stil og kreativitet, som bl.a. kommer til udtryk igennem mode, kunst og kultur. Kollektivet, som jeg er en del af, bidrager med content, der indeholder ‘shoppable’ elementer, der er tilgængelige på The Flamel hjemmeside.


sunglasses COURRÈGES denim jacket GANNI t-shirt MARTINE ROSE bag BY FAR sneakers BALENCIAGA