THE DRESSY EDITION

 
arket blazer weekday organic jeans.jpg
 
 

Som jeg skrev da jeg delte dette look kunne det casual oversize outfit let dresses op med et par hæle. Jeg elsker slip-on krystal sandalerne fra Alexander Wang, men et mere budgetvenligt alternativ som disse strappy heels fra ARKET ville også fungere. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har en ting for blazere, hvilket har ført til to nye tilføjelser til samlingen i løbet af den sidste uge. En mosgrøn blazer som gav inspiration til looket over, samt en pastel gul vintage sag i bedste Miami Vice stil. Nu har jeg dog også endegyldigt nedsat forbud mod at tilføje flere blazere til min garderobe, og burde i virkeligheden minimere min samling til tre stk: en mørk, en lys og en ternet.

LÆS OGSÅ: POWER PUFF

 

blazer ARKET mirror STUDIO ROSO hoops JANE KØNIG jeans WEEKDAY sandals ALEXANDER WANG top H&M edp LE LABO

weekday organic jeans.jpg
 

CONSCIOUS DENIM

Det bæredygtige valg i dette look er et par baggy jeans produceret af økologisk bomuld. Ace modellen fra WEEKDAY er mine absolut favorit jeans, som jeg havde på her i den lyse udgave. Fittet er oversize, relaxed og perfekt til hverdag eller et mere dressy look med et par heels.