THE COMBAT BOOT

 
alexachung combat boots.jpg
 
 

Det er som om combat boots aldrig helt er ude af modebilledet. Nogle sæsoner er de mere fremme end andre, men helt væk er de aldrig. Investerer man i et par der kan holde mere end én sæson, kan man være sikker på at de vil kunne bruges i mange år og det er efterhånden ved at være en mindre fadæse, at jeg ikke har fået fundet et par.

Jeg ville style støvlerne a la dette med en feminin ternet seersucker kjole og en klassisk trench coat til forår. Indledningsvis var jeg ret hooked på støvlerne hvide stikninger og snørebånd fra ALEXACHUNG, men efter at have researchet lidt må jeg indrømmet at valget nok kommer til at falde på disse klassiske støvler.

LÆS OGSÅ: THE DRESSY EDITION

 

trench coat ARKET dress GANNI hoops ROCHELLE edp DIPTYQUE sunglasses LOEWE boots ALEXACHUNG bag FENDI lip balm XELLENCE

dr martens jadon.jpg
 

CODE OF CONDUCT

Det mere samvittighedfulde alternativ til et par af sæsonens combat boots er gode gamle Dr. Martens. Produktion er nemlig underlagt strenge restriktioner der forholder sig til socialt ansvar og miljø. Det engelske sko hus har taget stilling til en række forhold i produktionen i brandet’s Code of Conduct ift. arbejdsforhold, dyrevelfærd, produktion, kemikaliebrug osv., som du kan læse mere om her.

Emballagen er desuden 100% genanvendt materiale og trykt med sojablæk, som er lettere nedbrydeligt. Yndlings modellen er den chunky Jadon støvle med plateau, som Alexa Chung godt kunne have hentet lidt inspiration fra med sit bud over.