ONCE YOU GO SOFT, YOU NEVER GO BACK!

 
chantelle 12.jpg
 

Jagten på den perfekte BH kan være lang. Efter et par mislykkede, og ikke særlig komfortable, forsøg på det seneste med almindelige bøjle BH’er som jeg helt sikkert har købt i den forkerte størrelse, besluttede jeg mig for at gå i den modsatte retning med en seamless soft bra. Og den er med et er blevet min nye favorit! I virkeligheden minder den jo mest om en sports BH, blot langt mere behagelig og second skin like. Materialet er så blødt og føles så let, at jeg slet ikke lyst at iføre mig andet. Once you go soft, you never go back! De matchende briefs fra samme serie kan desuden også anbefales, da de ligesom bh’en er seamless og ultra bløde.

LÆS OGSÅ: PRE-SPRING: HOW TO DECLUTTER YOUR CLOSET

soft bra CHANTELLE dungarees MONKI knit H&M

 
soft bra chantelle.jpg
 

PRODUKTET ER MODTAGET I PR-ØJEMED

chantelle soft bra razorback.jpg

THE BRA FOR GIRLS WHO DONT LIKE BRAS

Den nude farvede soft fra er blød og åndbar med racer-back ryg og og bredt underbånd, der giver støtte. Bh’en er perfekt under en t-shirts eller lette bluser.