THE BEIGE JEAN

 
monki organic jeans boxy blazer.jpg
 
 

Min garderobe har været båret af jeans de sidste par måneder. Og det glædelige gensyn med mine blå Ace jeans fra WEEKDAY, har fået mig til at investere i endnu et par loose jeans i økologisk bomuld. Jeg faldt over de beige jeans fra Monki på deres web shop, som viste sige at have den helt rigtige pasform, og er perfekte til en boxy blazer, den perfekte t-shirt eller en sweatshirt.

De beige jeans er allerede kommet i rotation i min garderobe med bl.a. et par lyse sneakers i kombination med denne beige sweatshirt, som er præcis samme farve, og en mosgrøn blazer eller stylet med en t-shirt og den ternede mørkeblå blazer som jeg viste her.

LÆS OGSÅ: THE COMBAT BOOT

 

jeans MONKI jewellery set VINTAGE LOEWE vase STUDIO HEIN sunglasses GUCCI bag STAUD sneakers ACNE STUDIOS blazer MAISON MARGIELA

monki organic jeans.jpg
 

REUSE, RECYCLE & REDUCE

I efteråret 2019 vil alt bomuld fra Monki være økologisk og high street brandet arbejder hen mod et mål om at have en 100% genanvendt/bæredygtig produktion i 2030.

Monki forpligter sig ikke blot til at bruge bedre materialer og mere miljøvenlige processer, men også kontorer drevet af vedvarende energi, og tilstræber at blive klimapositive i hele deres værdikæde i 2040.

Lissom hos mange af H&M’s andre søsterbrands tilbyder Monki også at man kan aflevere tøj til tekstilgenbrug i butikkerne. Læs mere HER.