[reklame] Thailand: Cassia, Phuket

wearemad bang tao beach swing copy.jpg

Efter to fortryllende nætter på luksuriøse Banyan Tree var det tid til at besøge søster- og koncepthotellet Cassia, som ligeledes ligger i Lagunaområdet, blot 5 minutter væk. Hotellet er et ‘self-service’ og lejlighedshotel med suiter og villalejligheder, hvor det rent faktisk er muligt at købe en timeshare. I lobbyen finder man en lille café samt en boutique, hvor man kan købe kaffe, friskpressede juicer, vand, sodavand, snacks og kolde øl, som man kan tage med ud til poolen. Cassia ligger ned til bredden af en af de mange laguner i området, med en infinity pool med udsigt over først laguna og dernæst havet, der ligger på den anden side af lagunen.

LÆS OGSÅ: THAILAND: WEST PHUKET

wearemad cassia laguna phuket infinity pool view.jpg

Udsigten fra poolen ved solnedgang, hvor det smukke hotel Outrigger er placeret i horisonten til vestre ned til stranden og lagunens ældste hotel Dusit til højre. Begge hoteller huser nogle ret lækre restauranter, som bl.a. thairestauranten Ruen Thai på Dusit, hvor jeg fik den lækreste (og stærkeste) Thai Beef Salad jeg har smagt til dato. 

CASSIA

Som beskrevet tidligere er Cassia et selfservice lejlighedshotel. Dermed ikke sagt at man selv skal gøre rent, men hvert hotelværelse er udstyret med køkken. Vores lejlighed bestod af to værelser, køkken al rum, stue, badeværelse og altan. En af mine absolut favoritting ved hotellet er de fine små shuttle både, som sejler i pendulfart fra poolområdet til stranden Bang Tao, hvor Cassia har strandstole med udsigt over det tyrkisblå hav. Her tilbragte vi en del aftener med, at se solen gå ned over havet i mens vi drak en iskold Singha, inden middagen.

Cassia er et af de mere budgetvenlige alternativer i Lagunen, men dermed ikke sagt at det både er lækkert og hyggeligt. Jeg var meget positivt overrasket over stranden Bang Tao, der til forskel fra mange andre strande i Thailand ikke var overbefolket. Med undtagelse af et par turister, havde vi for det meste det smukke solnedgang for os selv, hvilket måske skyldes at vi besøgte hotellet i slutningen af november, som ikke er den travleste tid på året.

wearemad bang tao beach 02.jpg