Top 5 Take-Out Favourites In Copenhagen (Wolt Rabatkode)

wolt rabatkode.jpg

På trods af at vi får leveret grønt fra Aarstiderne hver uge og generelt spiser en sund, grøn og varieret kost, så er søndag som regel lig med take-out. Det sker også nogle gange i løbet af uge, at min kæreste og jeg er for trætte, kommer for sent hjem eller har for travlt til at lave mad og bestiller sen aftensmad udefra. Førhen var dette altid pizza (da vi bor lige skråt over Nørrebros bedste italienske pizzaria), men siden Wolt blev lanceret i sommer er det næsten uden udtagelse app’en der vinder hver gang. Gennem de sidste 6-8 måneder har jeg derfor fundet en del nye take-out favoritter. Jeg tror helt klart Thai Me Up vinder på hyppighed, da jeg elsker (!) deres Pad Thai og Jagger vinder på absolut bedste burger i byen. Der er ingen sushi på listen fordi den er baseret på de restauranter min kæreste og jeg bestiller fra oftes. Han spiser ikke spiser, men jeg kunne spise det hver dag og har haft stor succes med Domo Sushi på Frederiksberg, som ikke er særligt dyr men smager helt fantastisk. Hermed mine 5 bedste Wolt-befalinger:

Rabatkoden: WEAREMAD giver 50 DKK rabat på din første ordre på Wolt.

Disclaimer: Dette indlæg er ikke lavet i samarbejde med Wolt. Jeg er bare fan og bruger servicen ofte. Et lille tip: Alle kan oprette en personlig rabatkode og optjene points på at dele den med sine venner. Win! 

LÆS OGSÅ: 12 EASY TIPS TO AVOID JETLAG

#1 Jagger

Nørrebrogade 114, 2200 København N (samt flere adresser i København)

Det tog noget tid før vi endelig fik smagt de hypede burgeres og ditto shakes fra Jagger, men da de for nyligt kom på Wolt var der ingen undskyldning. Og jeg må give masserne ret. Det er en “uforskammet god burger”, som smager helt fantastisk og klart min nye burgerfavorit i København.

#2 Thai Me Up

Rantzausgade 8, 2200 København N

Thai Me Up (pun or no pun intended) er min goto favorit når det gælder thailandsk mad og især deres Pad Thai er helt exceptionel. Jeg bestiller den 9 ud af 10 gange (den anden favorit er Thai Beef Salad). Jeg har prøvet lidt forskellige versioner på Wolt, men der er altså ingen der slår Thai Me Up‘s meget autentiske og friske version. Min kæreste deler min begejstring og har selv været forbi og hente mad fra restauranten i Rantzausgade, som vi havde gætte viste sig at have thailandske ejere.

#3 California Kitchen

Nørrebrogade 12, 2200 København N (samt Vesterbrogade 58)

California Kitchen er min gode samvittighed når det kommer til take-out (typisk hvis vi har bestilt lidt for meget Pad Thai eller burgeres). Maden er San Francisco møder København når det er bedst. Sunde “fast-casual healthy lifestyle” salad bowls i pæn indpakning, som smager forbudt selvom de ikke er det. Især Mexicali Bowl er en favorit!

#4 OliOli

Frederiksborggade 31, 1360 København K (samt flere adresser i København)

Det hawaiianske fænomen Poke har været populært verden over et et stykke tid, men er først inden for de seneste par år blevet rigtig populært i København. Favoritten er Olioli da der er mulighed for at mixe sin egen bowl med alternativer til ris som grønt eller blomkål - og så har de desuden virkelig gode juicer! Jeg blander som regel min egen poke på en bund af grønt eller blomkålsris og sørger for at skrive en kommentar til restauranten om at jeg ikke ønsker ekstra sugerør, soja eller service - som ellers kommer med automatisk.

#5 Lélé Street Kitchen

H. C. Andersens Blvd. 8, 1553 København V (samt Torvehallerne og 3 andre adresser i København)

Endnu en asiatisk favorit er vietnamesiske street food favorit Lele Street KitchenEn restaurant jeg længe har ønske skulle komme på Wolt da jeg elsker deres Pho og små kødboller og fishcakes. Retterne er, som alt vietnamisk mad, baseret på friske grønsager og urter tilberedt med inspiration fra det traditionelle vietnamesiske gadekøkken.

Tilføjelse: Efter at have læst listen op for min kæreste påpegede han at der manglede en take-out favorit på listen, som vi har bestil fra ofte og som aldrig skuffer: “Hvad med Poulet?”.  Poulet er fransk kvalitets rôtisserie på budget med friske sprøde kyllinger (med omtanke) og de lækreste sides i form af flødekartfler, majskolber, hummus og lækre blandende salater. Vi bestiller som regel en kylling med 3 sides, hvilket bliver omkring 200 DKK og så er der endda lidt mad tilovers til dagen efter.