[reklame] Summer In The Swedish Countryside

 
stories dress 07.jpg
 
 

Tilbage i København efter, hvad der føltes som, 2 endeløse uger på først Mallorca og derefter i Sverige. Det har været en helt fantastisk ferie, som selvom den føltes lang, var svær at sige farvel til. Min kæreste og jeg plejer at holde ferie senere på sommeren, så det virker helt sært at komme hjem til endnu mere sommer i Danmark. Og selvom jeg leger at det er ferie lidt endnu, så kunne hjemkomsten ikke udskydes længere da dette projekt kræver al vores opmærksomhed frem til efteråret og så skal jeg desuden også have lanceret den helt ny kollektion fra ROCHELLE. Man kan måske lige ane en af prototyperne, fra den nye kollektion om min hals på billederne her.

THE DETAILS

Der er lidt Jacquemus over den lyse kjole fra & Other Stories, som er ny og har været en favorit i kufferten i kombination med et par tech sandaler eller strappy heels. De sorte sandaler er desuden en erstatning for disse sandaler, som jeg købte tidligere på sæsonen og jeg endte med at donere til velgørenhed, da jeg faldt for modellen med plateau.

 
 
stories dress 04.jpg

dress & OTHER STORIES sunglasses MAX MARA sandals ASOS

Endless summer nights.

 
stories dress 01.jpg
 
stories dress 06.jpg