Summer In The Sizzling South

 
deia rooftop 07.jpg
 
 

Ternede kjoler forbliver en sommerfavorit og jeg har et par stykker i min garderobe, som efterhånden har fulgt mig i mange år. Ovenstående er blevet en stående joke mellem min kæreste og jeg da den ALTID ender med at blive min foretrukne beklædningsgenstand på ferien. Den er en del af min sommeruniform og jeg sidder sågar og skriver dette i selvsamme kjole lige nu.

THE DETAILS

Den ternede kjole er købt på udsalg i SiracusaSicilien 4 år tilbage. Den har været med mig på sommerferie hvert år siden og ender som regel med at blive min goto kjole i kufferten. Et godt eksempel på at fast fashion, ikke nødvendigvis behøver at blive kaseret efter én sæson. Jeg har fundet et par kjoler, som kunne gøre det ud for denne på ASOS som bl.a. denne ternede kjole eller denne kjole med pufærmer.

 
deia rooftop 05.jpg

dress ZARA (SIMILAR) sunglasses MAX MARA watch LONGINES earrings MAANESTEN shell choker ROCHELLE sandals ASOS

Checking in to the HOLIDAY SEASON!

 
deia rooftop 10.jpg
 
deia rooftop 11.jpg