[reklame] Some Kind of Blue

 
huxley ole henriksen 17.jpg
 
 

Sensommeren byder på 3 nye blålige skønhedsfavoritter på badeværelseshylden plus en 4., som fortjener en helt særlig anbefaling lidt længere nede. Jeg forsøger så vidt muligt at have et stigende fokus på naturlige ingredienser og gode produkter, hvilket, hvad angår de naturlige ingredienser, kan være en udfordring med bl.a. makeup. Det bliver derfor en form for udfasning, som selvfølgelig tager lidt tid. Ikke desto mindre har fire nye “skønne” favoritter fundet vej til toplisten denne august.

 

LÆS OGSÅ: NATRUAL LIPS

 
 

DETTE ER EN REKLAME DA PRODUKTERNE ER MODTAGET I PR ØJEMED, MEN HOLDNINGERNE ER MINE EGNE.

HUXLEY, ESSENCE: GRAB WATER

Selvom J-Beauty er det nye, så er Sydkoreanske Huxley en ny favorit på badeværelseshylden. Med Good Night Sleep masken og serummet Essence: Grab Water er Huxley strøget direkte ind på min Top Shelf liste og tilføjer masser af fugt til min sensommer hud.

OLE HENRIKSEN, GOODNIGHT GLOW

Den fløjlsbløde lavendelfarvede Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Creme fra Ole Henriksen er en rig natcreme, som balancerer kraftige anti-aging ingredienser med dybt fugtende og nærende stoffer, hvilket giver en opstrammende effekt, en jævn hudtone og en optimal fugttilførsel under skønhedssøvnen.

BECCA, FIRST LIGHT PRIMING FILTER

Preparation is key! First Light Priming Filter fra becca hjælper med, at udligne en rød hudtone, tilføjer fugt og ekstra shine. Resultatet er den perfekte base for en ensartet, naturlig og smuk makeup.

 
 
huxley ole henriksen 10.jpg
 
 

“Glow is the essence of beauty”

huxley ole henriksen 14.jpg
 
 
huxley ole henriksen 04.jpg
 
 
 
augustinus bader rich cream.jpg

New Darling: AUGUSTINUS BADER

The Rich Cream fra tyske Augustinus Bader er hands down en af de mest potente cremer jeg har prøvet. Det anbefales at man bruger produktet 27 dage inden man kan se resultater, men jeg så og mærkede en synlig øget fugt allerede første gang jeg brugte den hypede creme. Selvom det er en rich cream, så fungerer den godt under makeup for et gennemfugtet look hele dagen.

 
huxley ole henriksen 06.jpg