[reklame] Soaking Up The Sun

 
sentosa 5.jpg
 
 

I sidste uge så min onsdag sådan ud. På stranden iført en løs kjole og flip-flops. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke allerede savner varmen. Det er en gave at kunne rykke kontoret med mig, især når det indebærer sol og strand. Hele tiden løb dog ikke ud i sandet, så at sige, jeg fik nemlig taget en hel masse billeder samt arbejdet, hvilket var formålet med rejsen. Denne onsdag er det min fødselsdag og jeg ved, at min kæreste har en overraskelse oppe i ærmet til weekenden.

OUTFIT DETAILS

Efter en lang vinter er der ikke noget jeg har savnet mere end at kunne smide en kjole over hovedet og et par flip-flops på fødderne. Den ternede maxi-kjole fra Hosbjerg er det perfekte bud på en casual hverdags kjole i kombination med et par sandaler eller sneakers.

 
 
singapore 04.jpg
 
sentosa 01.jpg

dress HOSBJERG bag NOMAD CPH flip-flops HAVAIANAS sunglasses MAX MARA

THE MONOGRAM SHOPPER

Inden jeg rejste sendte det danske rejsetaske brand Nomad mig en shopper med mine initialer. Den rummelige taske fungerer perfekt som carry-on, strandtaske eller til min computer og kamera til og fra kontoret.

Tasken fås i tre forskelige farver i læder, samt i nylon og PVC. Der findes desuden en smart mindre taske i samme farver, som er perfekt til småting eller opladere som en taske i tasken.

sentosa 12.jpg