[reklame] Sneak Peak: New Bedroom

 
katrine krogh nuura.jpg
 
 

Det første rum, som er nogenlunde færdigt i den nye lejlighed, er vores soveværelse. Det var selvklart første prioritet da vi flyttede ind og da vi var så heldige at overtage et smuk indbygget skab skulle der egentligt blot males, før rummet var til at indrette. Der mangler dog stadig de sidste detaljer før soveværelset er helt færdigt. Vi drømmer f.eks. om et væg-til-tæppe, bambus persienner og smukke lette gardiner, som kan skærme lidt for morgensolen.

 

bed BEDRENÆTTER organic bedding H&M table lamp NUURA glass ZAFFERANO nightstand TRÆVAREFABRIKERNES UDSALG mirror JYSK pendel BROSTE COPENHAGEN

 

LÆS OGSÅ: WE ARE MOVING!

 
 

DETTE ER EN REKLAME DA FLERE PRODUKTER ER MODTAGET I PR ØJEMED ELLER KØBT MED RABAT

 
broste copenhagen lampe 02.jpg
DIY night stand 05.jpg
nuura lampe.jpg

[REKLAME] NEW BED

Vi valgte at investere i en god seng samt nye dyner og hovedpuder (og det blødeste økologiske sengetøj) da vi skulle flytte. Sengen er en Venus Pulse kontinentalseng fra BedreNætter, og udover at være større så er sengen også en kæmpe opgradering fra vores gamle seng. Sengen er tilpasset vores vægt i hårdhed i hver side og med de nye crisp dyner og hovedpuder er det en drøm (bogstaveligttalt) at gå i seng og vågne op hver morgen. Der er ingen tvivl om at vores nattesøvn er blevet forbedret betydeligt og både min kæreste og jeg kunne ikke være mere tilfredse med købet. Vi valgte den klassiske væghængte sengegavl og lyse træben, som matcher resten af interiøret i soveværelset.

Selvom den nye seng føles meget mere behageligt end vores gamle fra første nat vi sov i den, så skulle kroppen alligevel have tid til at tilvænne sig den nye hårdhed/blødhed. Det tog omkring 30 dage for vores kroppe at vænne sig til den nye seng, på trods af at jeg allerede følte jeg sov skønt i sengen fra første nat. Når man køber en en seng fra BedreNætter følger der en brochure med sengen, som forklarer hvordan man forholder sig til en ny seng og hvordan det er vigtigt at vende top madrassen jævnligt for at forlænge sovekomforten. Føler man alligevel ikke helt at hårdheden eller sengen fungerer efter 1,5-3 måneder, tilbyder BedreNætter desuden fuld retur ret i 100 dage. Lige nu kan Venus Pulse desuden erhverves til en yderst god kampagnepris.

bedrenatter venus pulse 02.jpg
 
 
DIY night stand 03.jpg

DIY: Tonal NightSTAND

Sengebordet er en klassisk kubik bogreol i fyr med skuffe fra Trævarefabrikernes Udsalg, som jeg har malet i samme farve som væggen. Kasserne findes også i eg eller malede, hvis man ikke er klar på selv at kaste sig ud i projektet. Kassen skal hænges op på væggen, men der skal tilkøbes et vægophæng og så mangler jeg desuden at finde et fint lille greb i messing, som skal sidde på skuffen.

 
katrine krogh sovevaerelse 01.jpg
hm sengetoj 02.jpg
trevarefabrikkerne natbord 02.jpg