Sifnos On Film [07 2018]

 
sifnos greece 01.jpg
 
 

Som optakt til årets sommerferie på Mallorca, nærmere betegnet Deìa, vil jeg de første billeder jeg tog ed mit Oplympus Mju sidste sommer på Sifnos i det Græske Øhav. En ø min kæreste og jeg har besøgt et par gange og helt klart er en af vores favorit sommerferie-destinationer - som jeg desuden tidligere har delt delt denne guide til.

 
 
sifnos greece 02.jpg

Den lille badeby Vathi set fra bakketoppen, inden man kører ned i bugten.

sifnos greece 03.jpg
 
sifnos greece 06.jpg
 
sifnos greece 08.jpg

Det “hemmelige” klippe-badested Poulati, for enden af hundredevis af trapper, der som regel har lidt for meget strøm til at jeg tør at hoppe i.

Morgen-dyp i det Ægæiske hav foran vores hus, iført badedragt fra Monki.

sifnos 01.jpg
sifnos greece 09.jpg

Helgen-fejring med de lokale på “tovet” i Vathi, hvor vi boede i det hvide hus i baggrunden.

Favorit restauranten Drakakis i Sifnos største by, Apolloni, et par timer inden aftentravleheden.

sifnos greece 11.jpg
sifnos greece 05.jpg