[reklame] Same Jeans, Different Blazer!

 
acne studios knit 2.jpg
 
 

Same jeans, different blazer! Som jeg skrev tidligere på ugen, er jeg besat af mine baggy blå Ace jeans fra WEEKDAY, der udover at have det perfekte fit også er produceret i økologisk bomuld. De er mine goto jeans i øjeblikket i kombination med en boxy blazer, som jeg efterhånden også har preachet et par gange, men her er beviset.

OUTFIT DETAILS

Strikken fra Acne Studios fandt jeg på udsalg sidste år og biker støvlerne fra Notabene, som rent faktisk går helt op til under knæet, er nogle sæsoner gamle. Blazeren fra & Other Stories er en af deres staple styles, som jeg også har i en ternet udgave i bomuld. Blazeren har det perfekte fit og er produceret i en tung og en eksklusiv uld kvalitet. Jeg håber & Other Stories re-stocker den beige version, som er virkelig smuk.

 

LÆS OGSÅ: BAGGY BLUE JEANS

 
bruges 28.jpg
 
acne studios knit 05.jpg

BAGGY BLUE JEANS

Ace fra WEEKDAY har et oversize og relaxed fit og er perfekt til hverdag eller et mere dressy look med et par heels, som her. De baggy jeans er produceret af økologisk bomuld og findes i forskellige kvaliteter her.

 

blazer & OTHER STORIES knit ACNE STUDIOS necklace ROCHELLE jeans WEEKDAY boots NOTABENE sunglasses MAX MARA

weekday ace jeans 01.jpg
weekday ace jeans 02.jpg