PRE-LOVED: LOEWE AMAZONA

 
loewe amazona.jpg
 
 

Efter at have ryddet godt ud i garderoben gennem det seneste halve år er der efterhånden ved at være plads til en ny taske. Jeg har kastet min kærlighed på Loewe’s ikoniske Amazona taske, som har over 40 år på bagen. Modellen er ikke så hypet lige nu, som nogle af de andre modeller fra Loewe og Vestiaire Collective svømmer derfor med masser af gode pre-loved udgaver af tasken til overkommelige priser.

LOEWE AMAZONA

‘Lives Beyond Trends’ skriver Loewe om deres ikoniske Amazona taske og jeg kunne ikke være mere enig. Taskens umiskendelige silhuet er blevet genfortolket gennem årene, hvilket ses blandt udvalget hos Vestiaire Collective, og har nu en aftagelig og justerbar skulderrem. Den tan ‘Amazona 75’ over er af nyere dato og virkelig smuk, men jeg syntes at versionen i ruskind med brune læder trimmings er helt perfekt.

 
 

HOW TO SHOP ON VESTIAIRE COLLECTIVE

Hos Vestiaire Collective er det muligt, at give et bud på et pre-owned item, som er under den forlangte pris. Sælger vil typisk gå med til en lavere pris for varen, hvis varen har været online længe. Jeg byder som regel altid på en vare inden jeg klikker køb og selvom sælger måske ikke er villig til at gå betydeligt ned i pris, kan et lille afslag også have ret. Det er dog ikke alle varer hvor det er muligt at afgive et bud. Er bud muligt, vil dette fremgå i beskrivelsen af varen.

Læs hele guiden HER