POWER PUFF

 
balenciaga puffer jacket ganni.jpg
 

Vinteren har taget godt fat og det føles ekstra goldt disse dage. Eller måske er det bare mig der syntes det føles ekstra koldt fordi jeg ikke tænker på andet end at booke det første direkte fly væk fra kulden til en varm sandstrand. Men det gør jeg ikke. I stedet holder jeg ud og optjener point på min rejsekonto til senere på vinteren/foråret, hvor jeg bl.a. har en pressetur til Belgien, en fødselsdagsrejse samt en påskeferie til en af mine abolut favorit byer at se frem til. Indtil da drømmer jeg om at investere i en cool puffer jacket fra Balenciaga, som kan holde mig varm indtil foråret og mange vintre fremover samt et par af Ganni’s nye outdoor støvler i khaki og sort med gule snørebånd.

Det er desuden blevet beslutte af ledelsen (aka. undertegnede) at det ugentlige faste indlæg best of budget udgår. På trods af at det er en populær læserfavorit, har jeg besluttet at nedlægge kategorien til fordel for denne type indlæg, hvor jeg i stedet fremhæver en enkelt high street favorit, som under. Grunden til dette er at jeg i 2019 vil forsøge at nedsætte mit eget forbrug af fast fashion, og dermed highstreet, for at spare lidt på min dårlige klimasamvittighed. Nogle high street brands er heldigvis på vej i den rigtige retning med genanvendelige fibre i deres produktion, som bl.a. WEEKDAY, Arket og Monki hvor det er muligt at finde items, som er produceret af eller delvist produceret af genanvendte fibre. Derfor vil det ikke give mening, at jeg hver mandag udgiver et indlæg hvor jeg opfordrer mine læsere til at gå high street bonanza. Mit mål er i højere grad at tænke før jeg køber og købe klassiske items, som kan holde sæson efter sæson. I forbindelse med dette udkommer der et langt indlæg om tips til hvordan man kan gøre sin hverdag lidt grønnere inden længe.

LÆS OGSÅ: ONCE YOU GO SOFT, YOU NEVER GO BACK!

turtle neck H&M puffer jacket BALENCIAGA recycled wool skirt WEEKDAY boots GANNI hoops JANE KØNIG recycled wool beanie ARKET recycled polyester bag AKRET

 
arket recycle bag.jpg

THE HIGH STREET FIND

ARKET af et af de high street brands, som rent faktisk bruger en del genanvendelige fibre i deres produktion, som f.eks. uld og polyester. Den praktiske bumbag er delvist produceret af genanvendelig fibre fra plastikflasker der hjælper med at reducere affaldsprodukter og mindsker brugen af oliebaserede råmaterialer.

Rabatkoden: ARKETLOVE giver desuden -15% på hele sortimentet tom. d. 14. februar i forbindelse med V-dag.