[AD] Post-Summer Glow: Prep, Prime & Finish

 
mac glow
 
 

Hvem vil ikke gerne forlænge sommerens glød ind i efteråret og vinteren? Nøgleordene i min makeuprutine er fugt, glød og masser af dewiness hele året igennem. Blandt hverdagsfavoritterne har jeg fundet 6 gamle og nye glowy og dewy stjerner på badeværelseshylden, som udover at forlænge sommerens glød også tilfører masser af fugt. Hermed min guide til et gennemfugtet glødende look, der holder hele dagen igennem.

 
originsxtintedxmoisturizer.jpg
 

DETTE ER EN REKLAME DA PRODUKTERNE ER MODTAGET I PR ØJEMED, MEN HOLDNINGERNE ER MINE EGNE.

#1 PREP

Discoskin Face Mask, Comme Deux

Den let exfolierende Discoskin maske fra Comme Deux tilføjer fugt og glød og forbereder huden til et smukt glødende look. Formelen indeholder mandelsyre, som er en blid exfoliator der trænger ned i porerne, renser og fjerner urenheder og døde hudceller. Masken er let “holografisk” på huden og føles varm ved påføring. Opvarmning af huden hjælper med at stimulere mikrocirkulationen og maksimere exfolieringseffekten af mandelsyren. Resultatet er en renset, fugtet hud med en fornyet glød.

Extra Illuminating Moisturizing Balm Bare Glow, Bobbi Brown

Dette produkt er blandt mine all-time top 3 favoritprodukter. Hvilket rent faktisk ikke siger så lidt. Extra Illuminating Moisturizing Balm Bare Glow fra Bobbi Brow var og er stadig revolutionerende i min makeup rutine. Primeren bruges på ren hud eller efter serum og under BB-Cream eller foundation, og tilføjer øjeblikkelig fugt og en helt fantastik naturlig glød. Formlen kan også lægges over foundation som highlighter for at give huden ekstra glød samt bruges på hals, skuldre og décolletage.

#2 PRIME

GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer, Origins

Endnu et produkt, som har ramt min top 3 favoritliste i 2018 er GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer fra Origins. Formlen er yderst fugtgivende og efterlader huden glødende og dewy. Den oliefri dagcreme er let farvet, hvorfor jeg anvender den som BB creame i kombination med Illuminating Supple Blemish Cream fra Klaris og Stretch Concealer fra Glossier, som tilsammen udgør min hverdagsmakeup. Den let farvede dagcreme med SPF40 er fyldt med koffein fra kaffebønner og ginzing, der øjeblikkeligt tilfører huden fugt, energi og masser af glød!

Shimmering Skin Perfector, Becca

På min favoritliste over highlighters topper Shimmering Skin Perfector fra Becca. Teksturen er ekstra fin, hvilket gør at huden efterlades med et naturligt dewy glow. Jeg bruger cremen på kindbenet, næserykken og læbebuen for at reflektere lyset og give et glødende look. Formlen fungerer desuden også fint som primer eller blandet op med foundation eller fugtighedscreme for ekstra at tilføje en all around ekstra glød.

Blush, Comme Deux

Den kommende uge lancerer Comme Deux de første produkter fra deres nye makeup serie. Blandt produkterne er en ny blush formel, som kommer i 3 farver. Udover en let glødende effekt på kinderne tilfører jeg en smule blush under øjenbrynet for et frisk og foryngende effekt. Det lyder måske sært, men det virker!

#3 FINISH

Prep + Prime Fix+ Pink Lite, MAC

Endnu et nyt favoritprodukt fra 2018 er MAC’s nye Prep + Prime Fix+ Pink Lite, som er intet mindre en genial! Den næsten holografiske formel giver den smukkeste glow og efterlader huden med et fugtet og dewy look. Jeg bruger glow misten afslutningsvis over min makeup, men den kan også bruges på ren hud.

 
tinted moisturizer  ORIGINS  blush  COMME DEUX (COMING SOON) strobe spray  MAC  shell earring  ROCHELLE (COMING SOON) illuminating moisture balm  BOBBI BROWN  shimmering skin perfector  BECCA  glow mask  COMME  DEUX

tinted moisturizer ORIGINS blush COMME DEUX (COMING SOON) strobe spray MAC

shell earring ROCHELLE (COMING SOON) illuminating moisture balm BOBBI BROWN

shimmering skin perfector BECCA glow mask COMME DEUX