Packing List: Travel With Carry-On (1 Week)

 
packling list carry on.jpg
 
 

I næste uge tager jeg til LA i en uge. Med håndbagage. Da min kæreste og jeg bookede vores flybilletter tilbage i januar fik vi en god pris. Bagage var ikke inkluderet i prisen, på trods af at vi ikke skal flyve lavpris, og ind-checket bagage ville koste over halvdelen af vores flybilletter. Derfor var der slet ingen tvivl om, at vi skulle rejse med håndbagage.

Jeg ville lyve hvis ikke jeg skrev, at det ikke er en udfordring for mig at skulle begrænse mig til en enkelt håndbagage kuffert til en uge. Men det burde det jo ikke være en udfordring. Det kræver selvfølgelig lidt planlægning, men det er på ingen måde uladsiggørligt, hvis blot man pakker fornuftigt. Less is more. Og hvis min kæreste kan rejse med håndbagage uden problemer, så kan jeg vel også?

 
 

#01 THE BASICS

Undersøg håndbagagereglerne hos det pågældende flyselskab. Der er meget forskel på flyselskabernes håndbagageregler. Hos ikke-lavprisselskaberne er der ofte ikke så strenge regler ift. håndbagage i kabinen, hvilket betyder at man sandsynligvis kan have en tote med udover sin trolley. Hos lavprisselskaber som bl.a. Ryanair er det kun tilladt at have et stk. håndbagage med i kabinen, dvs. ingen tote eller håndtaske udover håndbagagen.

#02 LESS IS MORE

Hvis vejret på destination tillader det, så sørg for at pakke let. Det vil sige lette materialer, som silke og bomuld, der ikke fylder og vejer så meget. Tænk nederdele, kjoler og evt. cykel shorts ind i de outfits du planlægger. Man kan sagtens få 3 silkenederdele pakket ned på den plads et par jeans ville optage i kufferten.

#03 PLAN YOUR OUTFITS

Selvom alle planer måske ikke er 100% fastlagt, så planlæg outfit hjemmefra. Sørg for at have nogle dag/aften looks, som kan mikses og matches. Jeg pakker som regel en farvepalette, som jeg ved jeg kan matche og så rejser i et par bukser, en t-shirt, sweater og en jakke/blazer, som jeg vil kunne bruge på destinationen hvis det skulle blive lidt køligt om aftenen.

#04 BARE ESSENTIALS

Den største udforing håndbagage-wise er restriktionerne mht. skønhedsprodukter. Løsningen bliver en kombination af rejsestørrelser og disse små stablebare pods til cremer og makeup som jeg allerede har rejst med to gange og fungerer helt perfekt til både flydende highlighter, bb creme, foundation og diverse cremer.

 

What I would pack for one week in Los Angeles?

 

I stedet for et par ekstra bukser, udover dem jeg rejser i, satser jeg på at pakke endnu en nederdel da vejrudsigten lover helt fantastisk vejr i LA i påsken. Som alternativ til en jakke rejser jeg i en blazer, som jeg selvfølgelig tager af i flyet så den ikke bliver alt for nusset, en t-shirt og en sweater. Derudover rejser jeg i mine Balenciaga Track sneakers, som er behagelige at gå i. For vi kommer til at gå en del den kommende uge, med planlagte gåture fra bl.a. Venice til Santa Monica og i Hollywood Hills. Hvorfor jeg har valgt at pakke endnu et par behagelig sko i form af et par tech sandaler, som jeg forudser bliver mine goto sko det meste ugen både med og uden strømper. Med 3 t-shirts (plus den jeg rejser i) og en skjorte, som kan mikses og matches med cykelshorts og nederdele, tror jeg ikke jeg for brug for yderligere 2 toppe og vælger derfor i stedet at pakke en tank top og en ekstra kjole med i bagagen. Jeg har netop modtaget den fine ternede kjole, som jeg forudser bliver et hit! Derudover har vi booket den hyggeligste Airbnb i Silverlake, hvor der er mulighed for at vaske i løbet af ugen.

CLICK THE ITEM TO SHOP