[reklame] Newforge House, Northern Ireland

 
northern ireland 20 2.jpg
 
 

Som nogle måske bemærkede på min Story i sidste uge så var jeg Nordirland i forbindelse med et pressearrangement med Tourism Ireland, hvor jeg bl.a. fik muligheden for at spise middag og overnatte på det smukke Newforge House nær den lille landsby Magheralin. Det smukke Newforge House viste sig at være helt fantastisk sted, hvorfor det fortjener den varmest anbefaling.

Efter en lang dag i den smukke Nordirske natur checkede vi torsdag aften ind på Newforge House, hvor vi blev taget imod af det venligste personale, spiste en udsøgt middag og fik en god nats søvn i de hyggeliste værelser. Newforge House er hen unikt perle og et besøg værd for en nat eller to, hvis man planlægger en rejse til Nordirland eller blot en weekend getaway.

 
 
newforge.jpg
 
 
newforge 01.jpg

Newforge House

Det historiske Newforge House er et familiedrevet landsted med luksuriøse værelser og lækker, lokal sæsonbetonet mad i rolige omgivelser i udkanten af landsbyen Magheralin tæt på Moira. Newforge House er gået i arv igennem 6 generationer og hvert af de unikt indrettede værelser er opkaldt efter stedets nuværende ejers oldeforældre.

Newforge House har en kapacitet på 6 værelser og ligger ca. 28 min. i bil fra Belfast International Airport.

 
newforge house.jpg
 
northern ireland 14.jpg
newforge 03.jpg

Award Winning

Med en passion for lokale og sæsonens råvarer sørger kok John Mathers for, at føre familiestedet videre med sine smukke retter baseret på hjemmedyrkede grøntsager, bær og kyllinger, som også leverer de velsmagende æg til morgenmadenmaden. Newforge House har vundet en række priser indenfor hospitality samt ‘Best Restaurant’ i Ulster flere år i træk.

Newforge House har desuden en imponerende samling af gin fra hele verden, inklusiv deres egen gin lavet på hjemmedyrkede frugter som bl.a. hindbær og brombær. Middagen i restauranten var intet mindre end fantastisk. Især hovedretten bestående af (den lækreste) ribeye på en seng af kartoffelpuree med en grøn rede af broccoli og tynde strimler af squash var helt vidunderligt.