#Moodboard: New Living Room

 
Image Courtesy    Menu

Image Courtesy Menu

 
 

Næste rum i min #Moodboard føljeton, og dermed det 5. ud af i alt otte søndagsindlæg med inspiration og tanker til hvert rum i den nye lejlighed, er vores stue. Stuen er en forlængelse af vores spisestue en suite adskilt af en fransk dør. Den oprindelige tanke var at den franske dør skulle have samme farve som væggene i de to stuer, men efter at have fået farven op på væggene kan vi se hvor flot den står til de hvide vinduespartier. Jeg tror derfor umiddelbart at vi starter med at male døren samme farve som loft, paneler og træværk.

Som jeg skrev sidste uge, så er malingen så småt ved at være på plads. Vi mangler kun kontor/gæsteværelse, resten af panelerne, et par døre samt køkken og bad. De to sidstnævnte bliver selvfølgelig først malet efter rummene er blevet renoveret. En proces vi faktisk havde planlagt skulle være startet, men som det så ofte sker i renovationsprojekter, er blevet forsinket på både bad og køkken fronten. På skrivende fod er jeg faktisk ikke sikker på at vi når at få rummene færdige før vi flytter ind. Hvilket desværre gør altid en smule mere besværligt.

living room.png
 

LÆS OGSÅ: WE ARE MOVING!

 

STUE

Vores nye stue er ret stor og en del større en spisestuen. Jeg har ikke målt den, men vil skyde på at den er omkring 6 meter lang med 3 smukke vinduespartier der giver udsigt til grønne tæer og blå himmel (vores nye genbo er nemlig en park). I første omgang starter vi med at tage vores grønne (4 meter lange…) veloursofa med over i den nye stue, men jeg er ret sikker på at den skal skiftes ud inden længe. Jeg drømmer om noget lysere og mindre. Blandt kandidaterne til en sofa update er Offset Sofaen fra Menu, som også findes i den lyse Savanna version, og er noget af det smukkeste jeg har set. Den findes også i en lænestol, som jeg også er ret vild med.

Da i har valgt at male stuerne i en forholdvis mørk farve, kommer vi til at have fokus på belysning. Der skal være en del forskellige lyskilder for at rummet kommer til at fungere om aftenen. Jeg drømmer bl.a. om den cool Eiffel Lamp fra Frama, pendlen med fransk rørflet fra Beau Marché, Mantis væglampen fra Scottlander og den smukke Glass Lamp fra Matias Moellenbach.

Bag sofaen, som kommer til at stå lidt ude i rummet, skal der være en indbygget bogreol fra gulv-til-loft. Et projekt jeg rent faktisk er på udkig efter en snedker/håndværker til at udforme. På væggen er der et slags 3 meter langt indhak fra en blændet dør, som er idéel at bruge som reol. Drømmen er at bygge 2 store rammer med fransk rørflet a la dette, som skal sidde på en skinne i toppen af hylderne og fungere som en slags interaktive låger, der samtidig kan skærme lidt af for vores bøger. Det er et projekt jeg håber vi kan komme i gang med hurtigst muligt!

 

lamp BEAU MARCHÉ side table &TRADITION rug ELLOS curtains ELLOS mirror AYTM vase NORDAL lamp FRAMA chair &TRADITION couch MENU

 
spisestue update indretning.jpeg
 
 
farver spisestue.jpg