#Moodboard: New Office/Guest Room

 
Image courtesy: Pinterest

Image courtesy: Pinterest

 
 

I juli, når vi er tilbage fra sommerferie, begynder vi at istandsætte den nye lejlighed, så den er klar til at vi kan flytte ind til september. Som beskrevet tidligere har vi en helt masse idéer i forhold til lejlighed, som vi er ved finde en rød tråd i. Især badeværelset er viser sig at være en udfordring, da den begrænsede plads medfører en helt del udfordringer. De klinker jeg havde bestil prøver på er kommet i forkerte størrelser og farver og den bruser jeg har forelsket mig i kan muligvis ikke installeres. Hvorom alting er, så kommer jeg til at gennemgå rum for rum i kategorien #APARTMENTGOALS og vi starter med kontoret, da det er det “letteste” rum at gå til. Der er nemlig ikke helt så mange beslutninger der skal tages, som i lejlighedens resterende rum. Det vigtigeste luge nu er egentlig blot at beslutte hvilke farver der skal males på væggene.

KONTOR & GÆSTEVÆRESE

Det ekstra værelse i den nye lejlighed bliver en kombination af kontor og gæsteværelse med skrivebord, opbevaring og en daybed til overnattende gæster. Udover skrivebord og daybed skal vi havde fundet en god opbevaringsløsning, hvor vi kan gemme overtøj, sengetøj mm. af vejen. Jeg drømmer om en indbygget kombination af skab og arbejdsplads, som vil spare en del plads og give gode opbevarelsemuligheder. Det indbyggede skab/skrivebord bliver rummets vigtigste element, som kræver noget forarbejde. Hvis ikke vi kan overtale min svigerfar til at trylle, skal løsningen muligvis laves hos en snedker.

kontor inspiration.png
 

LÆS OGSÅ: WE ARE MOVING!

 

Umiddelbart tror jeg farven/farverne på væggen kommer til at afhænge af farven på den nye daybed, som endnu ikke helt er besluttet. Men jeg kunne i hvertfald godt tænke mig at der var en gennemgående farve. Den smukke chaise lounge fra Broste Copenhagen ligger højt på ønskelisten og ville være perfekt som ekstra seng til overnattende gæster. Bliver det den lys turkise daybed kunne jeg godt forstille mig, at male væggen i samme nuance og skabe en kontrast med lysebrun/beige loft og stuk. Derudover er jeg ret vild med bagbeklædningen i træ ved skrivebordet på inspirationsbilledet fra Pinterest, som ville tilføje varme og struktur til rummet. Som man kan se på tegningen er der altan i rummet, hvis dør jeg forstiller mig skal indrammes af gardiner fra loft til gulv. Nordal laver desuden de smukkeste møbler og jeg drømmer om at tilføje den smukke rumdeler i rattan til kontoret, som samtidig vil kunne fungere som backdrop til billeder.

chair NORMANN COPENHAGEN rug ELLOS vase LOUISE ROE mirror object MATER divider NORDAL daybed BROSTE COPENHAGEN

 
 
hjemmekontor indretning.jpg
farver kontor.jpg