#Moodboard: New Dining Room

 
spisestue update.jpg
 
 

Næste rum i min #Moodboard føljeton, og dermed det 4. ud af i alt otte søndagsindlæg med inspiration og taker til hvert rum i den nye lejlighed, er vores spisestue. Spisestuen er det første rum ud af to stuer en suite med en fransk dør imellem. Vi er så småt ved at være færdige med at male alle lofter og vægge, og skal derfor igang med træværket i næste uge - som der desuden er rigtig meget af. Den gennemgående farve i de to stuer minder mest om mørk honning eller brændt karry, hvilket dobbeltdøren mellem de to stuer også vil blive malet i for at binde rummene sammen.

 

LÆS OGSÅ: WE ARE MOVING!

 

cabinet NORDAL rug JOTEX pendel &TRADITION pot MUUBS chair &TRADITION rug ELLOS mirror AYTM table GUBI

 

SPISESTUE

I forhold til indretningen af den omkring 30 kvm store spisestue, så overtager vi et lang massivt lyst træbord af min kærestes far. Spisebordet ville nok ikke have været mit umiddelbare valg, men ikke desto mindre så er det et smukt og praktisk bord, som vinder mere om mere på mig. Derfor bliver farverne i spisestuen ikke helt så mørke som over, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at vælge det smukke mørke bord fra Gubi til kollagen. Spisebordsstolene er stadig ikke besluttet, men min kæreste vil gerne have nogle stole med armlæn. Jeg kunne måske umiddelbart godt forestille mig at disse stole kunne fungere med bordet, men det kunne også sagtens været noget helt andet.

Vi får desuden brug for ekstra opbevaring i spisetuen som jeg drømmer om kunne være det smukke vitrineskab fra Nordal i teak og mesh samt en række bogkasser eller en lav reol bag spisebordet, der evt. kunne være tone-i-tone med væggen eller en kontrastfarve?

 
new dining room.png
farver spisestue.jpg