#Moodboard: New Bedroom

 
Image courtesy: Pinterest

Image courtesy: Pinterest

 
 

Næste rum i min #Moodboard føljeton, og dermed det tredie ud af i alt 8 søndagsindlæg med inspiration og taker til hvert rum i den nye lejlighed, er soveværelset. Vi er nu for alvor gået igang med at sætte den nye lejlighed i stand. Jeg har brugt ugen på at gøre klar til at der skal males her i weekenden, imens min kæreste har malet swatches i hvert rum for at finde ud af hvordan farverne reagerer og hvor mange lag der skal males af hver farve, har jeg spartlet, slebet og dækket af. Vi maler vægge, lofter og træværk hvilket alt i alt er blevet til ikke mindre end 120 liter maling til omkring 100 kvm. Vi har blandet alle farver selv med inspiration fra mine moodboards og den eneste farve vi mangler er den blå farve til kontoret, som vi køber som den er.

SOVEVÆRELSE

En ting der har stået højt på ønskelisten længe er en ny seng. Derfor glæder vi os ekstra meget til første nat i den nye lejlighed i vores nye Venus Pulse kontinental seng fra Bedre Nætter, som bliver leveret senere på måneden. Jeg drømte egentlig oprindeligt om et mørkt soveværelse, men da jeg fandt den lys beige seng var jeg solgt og har egentlig bygget farvekonceptet i soveværelset op omkring sengen.

new bedroom.png
 

LÆS OGSÅ: WE ARE MOVING!

 

Farven på væggen i soveværelset minder meget om farven på billedet over. Jeg kan bedst beskrive den som en blandning af lys sennep og beige i kontrast til en off-white/varm grå farve på paneler, loft og skab. De off-white, eller varm grå som vi kalder farven, går igen alle steder i lejligheden pånær de rum som har malede lofter i andre farver. Jeg drømmer om et luvet blødt væg-til-væg tæppe i soveværelset i lys beige eller brændt orange/rust. Sidstnævnte mulighed er lidt våget, men efter at have set kombinationen af lys sennep/beige og rust i en boligartikel blev både mig kæreste og jeg ret vilde med kombinationen. Derudover skal vi have gardiner i soveværelset, som hvis ikke vi vælger den rustfarvede tæppeløsning, måske kan have en farve som står i kontrast til det beige look. Jeg glæder mig også til endelig at få hængt min rattan lampe op fra Broste Copenhagen, som vi efterhånden har haft et stykke tid med ikke har hængt op pga. flytningen.

 
bedroom scandinavian interior.jpg
farver sovevarelse.jpg