#Moodboard: Late Summer Balcony Update

 
sensommer altan.jpg
 
 

I del 2/8 af min #Moodboard føljeton med idéer og tanker til hvert rum i den nye lejlighed er vi kommet til altanen. Da vi bliver i samme forening flytter vi heldigvis fra en altan til en anden - nu blot med en ny udsigt samt eftermiddags og aftens sol frem for morgen og formiddag sol. Og selvom dagen i dag måske ikke lige frem indbyder til altanvejr og sommeren er ved at gå på hæld når vi rykker de sidste ting over i den nye lejlighed slut august, så kan vi forhåbentlig se frem til en lun sensommer på vores ”nye” altan, som jeg allerede har en god idé til hvordan skal indrettes.

ALTAN

Altanen er omkring 3,5 kvm hvilket lige passer med at der kan stå et bord med tilhørende bænk/stole og nogle krukker med grønne planter. Jeg elsker vores nuværende rattan møbler, men må nok desværre erkende at bordet er lige i det største når vi kun er to. Jeg syntes derfor jeg har fundet den perfekte løsning i det smukke Picnic klapbord fra Skagerak i farven Slate Grey, som kan slås ud hvis der er brug for ekstra plads rundt omkring bordet. Gerne i kombination med to matchende stole fra samme serie, et praktisk jutetæppe fra Bloomingvile og smukke potter fra Muubs.

 

LÆS OGSÅ: WE ARE MOVING!

 

rug BLOOMINGVILLE pillow AIAYU chair SKAGERAK lantern HOUSE DOCTOR flower box FERM LIVING table SKAGERAK pot MUUBS pot MUUBS olive tree GREENIFY pot MUUBS

 
 
altan.png