LA on Film [04 2019]

 
los angeles 35mm.jpg
 
 

Imens jeg arbejder på min guide til Silver Lake og WEHO og mit jetlag stadig er dugfrisk vil lige benytte lejligheden til at dele nogle af de analoge billeder jeg tog med 35mm film i Los Angeles. Som jeg har skrevet tidligere, så er billederne guleroden ved at komme hjem fra de ferier jeg aldrig vil hjem fra.

 
los angeles 35mm 17 2.jpg
los angeles 35mm 06.jpg
 
los angeles 35mm 14.jpg
 
los angeles 35mm 12.jpg

From the top

// Silver Lake // På vej ud for at spise mexikansk iført den fineste nålestribede kjole // Middag på den ikoniske El Coyote mellem Fairfax og La Brea // Tips

los angeles 35mm 02 2.jpg
los angeles 35mm 26.jpg

Continued

// På vej i vores lokale 7-Eleven for at hente forsyninger til aftnens afsnit af GOT efter en lang aftentur rundt om Silver Lake Reservoir // Glad mand med udsigt til æg og bacon hos Millie’s Café på Sunset Boulevard // Som bl.a. også har de bedste boghvedepandekager med topping efter smag. Min favorit kombi er en single boghvedepandekage med jordbær, bacon og ahornsirup.

Under

Tigerstriber fra Hofmann // udsigten over Los Angeles fra Runyon Canyon’s højeste punkt // På vej mod toppen

millies cafe silver lake.jpg
 
los angeles 35mm 28.jpg
 
los angeles 35mm 19.jpg
los angeles 35mm 29.jpg
los angeles 35mm 31.jpg