[reklame] I Promise Never To Neglect My Brows Again …

 
kenny anker brows 04 2.jpg
 
 

Når det kommer til skønhedsbehandlinger jeg vil beskrive mig selv som rimelig “low-maintenance”. Nuvel, jeg elsker lækre skønhedsprodukter, men har aldrig rigtig gået så meget op i at bruge behandlinger som en fast del af min skønhedsrutine. Jeg får ikke lavet vipper, kosmetiske “touch-up’s”, eller negle og bryn professionelt. Jeg går kun til frisøren når det er højst nødvendigt og bryder mig faktisk ikke rigtig om at få massage.

Men nogle gange bliver man overrasket og ændre mening. Og da jeg var forbi Kenny Anker BROWS Brow Studio i Magasin i fredags, var det en af den slags oplevelser som fik mig til at ændre mening. Jeg har længe farvet mine egne bryn, men efter at have ladet brynene gro i over et år følte jeg at det var tid til at få dem formet professionelt. And what a change! Jeg er mig selv evigt taknemmlig over ikke kaste mig ud i projektet selv og lade en professionel forme mine “nye” bryn. Resultatet er blevet langt bedre end forventet og jeg har allerede booket en touch-up, så jeg kan holde brynene ved lige.

 
 
kenny anker brow gel 02.jpg
 
 

DETTE ER EN REKLAME DA BEHANDLING OG PRODUKTER ER MODTAGET I PR ØJEMED, MEN HOLDNINGERNE ER MINE EGNE.

KENNY ANKER, SIGNATURE BROWN LIFT

Den populære Signature Brown Lift starter med en kort konsultation, hvor brynenes karakter vurderes og eventuelle ønsker påtales. En tekniker sikrer derefter et komplet skræddersyet brynlift, der supplerer den individuelle øjenform, knoglestruktur og udseende. Behandlingen inkluderer sirligt præcisionsarbejde med en pincet, blid voks og den perfekt matchende tint farve.

Signature Brown Lift, 525 DKK

TOUCH UP: Ca. fire uger efter den første behandling anbefales det at man booker en tid til et touch-up. Behandlingen er et follow-up der vedligeholder brynene efter Signature Brow Lift. En Touch Up-behandling holder den oprindelige behandling ved lige med tilrettelse og opfyldning af favre. Går der længere end 4 uger efter en indledende behandling, er Touch Up-behandlingen ikke længere tilgængelig, og der anbefales i stedet en ny fuld behandling.

Touch Up, 350 DKK

KANNY ANKER, CLEAR BROW GEL

Symmetri er key når det gælder bryn og et harmonisk ansigt. Den gennemsigtige Clear Brow Gel fikserer brynene og hjælper med at udfylde tynde og sparsomme hårområder. Resultatet er mere ensartede og fyldigere bryn, der giver en naturlig balance i ansigtet.

 
 
 
m2 beaute.jpg

A Little Help From A FRIEND

Efter at have brugt M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum nogle måneder kunne jeg faktisk ikke umiddelbart se den store forskel og så ikke de resultater jeg havde håbet på… Indtil jeg fik farvet mine bryn og alle de små nye hårstrå blev synlige! Der er sket en STOR forbedring siden jeg begyndte at bruge serumet og jeg har fået meget mere bryn. Der mangler faktisk kun lidt hårstrå på enkle områder før mine bryn er symmetriske. Et godt tip er at bruge serumet på helt rene bryn, da olier fra diverse renseprodukter og cremer modvirker effekten af produktet.