[AD] H&M Studio SS19

 
hm studio ss19.jpg
 
 

I dag lancerede H&M deres nye H&M Studio SS19 online og i udvalgte butikker i et meget limited oplag. Jeg tror aldrig, at jeg har glædet mig så meget til en af H&M’s kollektioner og glæder mig til at tage min nye zebra stribede nederdel og orange top i brug, som er blot et par af favoritterne fra kollektionen.

Jeg elsker desuden kampagnebillederne og videoerne, som er skudt i Sedona ørkenen i Arizona, som er en af mine absolut top destinationer jeg gerne vil besøge. Landskabet er så uendeligt smukt.

LÆS OGSÅ: THE COMBAT BOOT

 
 
1079-6_HM Studio SS19 look book.jpg

In The Sedona DESERET

H&M Studio SS19 kollektionen er navngivet “The Glam Explorer”. Kampagnen er stylet af Géraldine Saglio og fotograferet af Lachlan Bailey i Arizonas dramatiske natur.

Kollektionen kan købes på hm.com og i udvalgte butikker fra 21. marts.