Grey Staple Blazer

 
vetements spike runner 200.jpg
 
 

Statement blazere eller boxy blazere er en del af mine favorit beklædningsgenstande og selvom jeg allerede har en god samling, af primært vintage blazere, så mangler jeg faktisk en klassisk grå blazer i garderoben. Det kunne meget vel ende med at blive denne smukke blazer fra ARKET, som er en af mine goto favoritter til en overkommelig pris.

Desuden er jeg blevet så glad for mine Vetements x Reebok Spike Runner 200 sneakers, at jeg overvejer at investere i den grå version også. Jeg har dog også fundet et lidt mere budget venligt alternativ Reebok DMX Series 2K, som heller ikke ville være helt ved siden af.

tights FILIPPA K blazer ARKET serum VERSO SKINCARE hoops ROCHELLE sneakers VETEMENTS bag BY FAR

 
 

LÆS OGSÅ: BIRTHDAY GETAWAY

 
arket organic t-shirt.jpg

Organic Cotton Boyfriend TEE

AKRET benytter økologisk bomuld dyrket og høstet fra ikke-genetisk modificerede planter eller med brug af kemiske gødninger og pesticider, som derved øger jordens frugtbarhed og biodiversitet.