3 Go-To Products from Glossier

 
glossierxreview.jpg
 
 

Da jeg pakkede min nye Stretch Concealer ud i morges, gik det op for mig at jeg har tre produkter fra Glossier som jeg rent faktisk bruger hver eneste dag. Produkter som jeg har købt igen og ville have svært ved at undvære i min daglige makeup rutine. Da Glossier begyndte at sende til Danmark tidligere på sommeren, er det jo en oplagt mulighed for at dele mine favoritter.

 
 

STRETCH CONCEALER

Min go-to concealer, Stretch Concealer, som jeg har brugt hver dag siden jeg købte den i New York tilbage i marts 2016. Formlen fungerer fordi den ikke tørrer ud, blender perfekt ind i huden og kan bygges op efter behov – og så er produktet ekstremt drøjt i brug, så den holder længe!

BOY BROW

Endnu en af hverdagsfavoritterne er Boy Brow, som jeg købte da jeg var i Miami tidligere på året, før Glossier begyndte at sende til Danmark. Produktet er given volumen, bygger brynene op og er røget direkte ind som nr. 1 indenfor kategorien.

HALOSCOPE

Endnu et produkt jeg købte da jeg var i Miami er Haloscope i farven Topaz. Den tintede highlighter/bronzer giver et fint dewy glow på kindbenene og næseryggen, og har været en af favoritterne siden jeg klikkede den hjem. Boy Brow og Haloscope fås desuden i en sampak til 230 DKK her.