GAME OF TIGHTS

 
marine serre bag toteme flip-flop.jpg
 
 

Mon ikke der er andre end mig der glæder sig til aftens afsnit af Game of Thrones? De der ser med, inklusiv mig selv, kan ihvertfald se frem til et 82 minutters afsnit med film- og tv histories længste kampscene, nogensinde, som eftersigende skulle have taget hele 2 måneder at filme! I GOT regi betyder det nok højst sandsynligt at vi kommer til, at skulle sige farvel til nogle af hovedkaraktererne i aftenens afsnit. Men hvem?

Selvom der måske ikke umiddelbart er meget GOT over ovenstående look, så havde jeg ikke noget i mod at iføre mig netop dette i dagens anledning - inklusiv cykelshorts og den sorte vest fra ARKET, som desuden være et godt bud på et alternativ til den klassiske blazer i sommergarderoben og så syntes jeg simpelhen af smykkerne fra Maanesten er så fine.

 

top ARKET tights ARKET vest ARKET pearl earrings MAANESTEN hoop earrings MAANESTEN flip-flops TOTÊME bag MARINE SERRE

arket bicycle shorts.jpg
 

GOT TIGHTS?

Der er ingen tivl om, at cykelshorts deller vandende. Ikke desto mindre er de elastiske benklæder ikke til at komme udenom denne sæson. High street brands som ARKET og WEEKDAY har opsnappet tendensen og hos sidstnævnte kan man endda finde et økologisk bud på sæsonens populære cykelshorts.