[reklame] Fall Scent: Zarkoperfume, Oud-Couture

 
zarko.jpg
 
 

De smukke dufte fra danske Zarkoperfume er efterhånden blevet en fast bestandel af min duftsamling med Oud-Couture, Menage á Trois og Cloud Collection I i rotation i mit daglige “duftgalleri”. Jeg elsker de kraftige krydrerede og røgede dufte, som ændrer karakter når de kommer på huden. Efterårsfavoritten er Oud-Couture, der med sine duftnoter af bl.a. mandarin, appelsin og bergamotte giver et feminint modspil til basen af sandeltræ.

 
 

DETTE ER EN REKLAME DA PRODUKTERNE ER MODTAGET I PR ØJEMED, MEN HOLDNINGERNE ER MINE EGNE.

ZARKOPERFUME, OUD-COUTURE

Oud-Couture dufter af tusinde års historie, tradition og innovation. Duften indeholder elementer, der både trækker tråde helt tilbage fra den spæde start af parfumeproduktion og ind i fremtiden med den videnskab, man anvender i dag inden for molekylær fremstilling af parfume. Parfumerne fra Zarkoperfume er desuden unisex og kan derfor benyttes af både mænd og kvinder.

Noter: mandarin, appelsin, bergamotte, kardemomme, sort peber og vanilje. Base: oud-træ, sandeltræ, rosentræ og vetiver.

Pris 100 ml, 879 DKK

 
 
zarko 03.jpg
 
 
zarkoperfum colud collection.jpg

Cloud Collection

På toppen af listen over min Zarkoperfume-samling er Coud Collection I. En eksklusiv duft, som har været min signatur gennem flere år. Jeg elsker hvordan de æteriske olier i flakonen skifter udseende efter vejret (temperaturen i rummet) fra “cloudy” mælkehvid til orange og transparent.

Noter: dansk havtorn, fransk jasmin, drivtømmer og læder. Base: træ.

Pris 100 ml, 1999 DKK