CLOSET CONFESSIONS: THE SPRING SHOES EDIT

 
balenciaga track.jpg
 
 

Hermed min samling af favorit-sko dette forår. De fleste er fra denne denne sæson, et par fra den forgange og et par fra sæsonen før. Jeg elsker sneakers og behagelige sko. Hvis der skal hæl på foretrækker jeg en chunky hæl eller en lav hæl, som er behagelig at gå på. Jeg har netop klikket denne wedge hæl med straps og 90’er referencer hjem fra & Other Stories og drømmer om at tilføje endnu et par Yung-1 til samlingen. Den nye minty color way er desuden også ret fin. De seneste tilføjelser over er de cool old school Archive sandaler fra Dr. Martens og de klassiske falde sandaler fra Flattered. Nu mangler jeg bare noget sommeren, så jeg kan hoppe i mine nye sandaler!

 

LÆS OGSÅ: THE STORMBORN

 

knee high boots ZARA (SIMILAR) sneakers BALENCIAGA sandals ZARA (SIMILAR) sneakers EYTYS sandals DR. MARTENS tan sandals FLATTERD

dr martens zabier.jpg
 

MEET THE ZABIER

På ønsklisten denne sommer er desuden den cool Dr. Martens Zabier. Jeg har nævnt det før, men vil igen lige slå et slag for Dr. Martens produktion, som er underlagt strenge restriktioner der forholder sig til socialt ansvar og miljø. Der er desuden taget stilling til en række forhold i produktionen i brandet’s Code of Conduct ift. arbejdsforhold, dyrevelfærd, produktion, kemikaliebrug osv., som du kan læse mere om her - og så er emballagen af 100% genanvendt materiale og trykt med sojablæk, som er lettere nedbrydeligt.