CÉLlNE OUTDOOR BOOTS

Iført beige/sort tidligere på ugen, hvor solen stod lavt på en skyfri himmel. Som jeg har skrevet tidligere, så lykkedes det mig at finde de udsolgte Outdoor støvler fra Céline i Harrods i London, der var så søde at sende støvlerne til mig. De blev bestilt hjem fra Italien og var heldigvis al logistik-besværet værd, da de er helt vidunderlige at gå i og egner sig perfekt til det danske vejr.

Hermed også det første kig til min nye hårfarve. Det tog mig et par uger at vænne mig til den spontane idé, men nu er jeg til gengæld også blevet ret glad for det nye look. Det er ikke fordi at jeg ikke kunne lide min naturlige blonde farve, tværtimod, men jeg syntes måske at den mørkere tone, som desuden er farvet af Wella Professionals’ (PR gave), indrammer mit ansigt mere – og så elsker jeg at det er lissom at få en helt ny garderobe, når man foretager drastiske ændringer med ens hår.

LÆS OGSÅ: The 80s Called

lesxbeiges.jpg
coat  H&M  blazer  & OTHER STORIES  knit  COATPEOPLE  skirt  ASOS  bag  PRADA  hoops  JANE KØNIG  moon earring  JANE KØNIG  sunglasses  MAX MARA  boots  CÉLINE

coat H&M blazer & OTHER STORIES knit COATPEOPLE skirt ASOS bag PRADA

hoops JANE KØNIG moon earring JANE KØNIG sunglasses MAX MARA boots CÉLINE