[reklame] Boxy Blazer & Chunky Leather Boots

 
stories boots 01 2.jpg
 
 

Oktobervejret viste sig fra sin aller fineste side denne weekend og jeg benyttede derfor lejligheden til at iføre mig min favorit-kombi, en højhalset strik og en boxy blazer, da jeg var ude at nyde det gode vejr Søndag. De chunky støvler fra & Other Stories er desuden nye og jeg tror de bliver et hit med et par uldne strømper til vinter.

 

blazer VINTAGE knit & OTHER STORIES skirt PIECES sunglasses APERÇU stockings SWEDISH STOCKINGS boots & OTHER STORIES

 
 

DETTE ER EN REKLAME DA FLERE PRODUKTER ER MODTAGET I PR ØJEMED

 
stories boots 03.jpg

Recycle, Reuse & Reduce: SWE ― Stockings

Strømpebukserne fra Swedish Stockings er produceret af 89% genanvendt polyamid fra “pre and post-consumer nylon waste” og man kan rent faktisk bidrage til produktionen ved at sende sine gamle nylons til Swedish Stockings og modtage en rabatkode på 10% som tak.

 
stories boots 06.jpg