Blurry Nights and an Unclear Consumer Conscience …

 
vintage blazer.jpg
 
 

I den idéelle verden ville jeg ønske jeg kunne sige, at jeg aldrig shoppede i Zara. High street kæden er ofte blevet beskyldt for ikke at tænke på CSR, benytte sig af børnearbejde og så føler jeg at det efterhånden er et af de eneste high street brands, som slet ikke fokuserer på miljøet i produktionen eller tilbyder miljøvenlige(ere) alternativer i sortimentet. Zara er (blevet) faux pas og nuvel, det sker da også yderst sjældent at jeg besøger butikken, som jeg bevidst har forsøgt at undgå i flere år. Ikke desto mindre så var det altså high street kæden med det blakkede ry, som i et svagt øjeblik blev min redning da jeg skulle til fest med en dress code der dikterede “glitter”.

THE DETAILS

Toppen og nederdelen er fra føromtalte high street brand og jeg vil derfor ikke linke til produkterne (dobbeltmoralsk som det måske lyder). Ikke desto mindre så forsøgte jeg at kompanserede lidt for min (evige) dårlige forbrugersamvittighed med en oversize vintage blazer, en vintage logo taske fra Fendi og et par sølvsandaler, som også er fra føromtalte high street brand, men jeg har haft i flere år og ikke kommer til at skille mig af med foreløbigt. Hvilket heller ikke bliver gældende for top og nederdel, som jeg føler er klassiske items som jeg vil kunne bruge igen og igen.

 
summer nights.jpg

blazer VINTAGE bag FENDI anklet ROCHELLE (COMING SOON)

It’s human to fail, but at least be honest ABOUT IT

 
karma sushi.jpg
 
 
vintage blazer 01-01.jpeg