THE BLACK STAPLE BLAZER

 
nike t-shirt 14.jpg
 
 

Selvom solen har været fremme det meste af weekenden, så er vinden kold og det lune forårsvejr som vi alle længtes efter lader vente på sig lidt endnu. Jeg har derfor fundet min uldfrakke frem igen og iført mig mit ekstra lag heat protection for at holde varmen indtil jeg drager mod varmere himmelstrøg senere på ugen.

OUTFIT DETAILS

Den oversize t-shirt fra Nike er en ny favorit i kombination med en oversize blazer og et par cykelshorts, når vi kommer lidt længere hen på sæsonen. De klassiske beige bukser fra Birgitte Herskind har efterhånden nogle sæsoner på bagen, men er stadig goto i min garderobe i kombination med høje støvler eller sneakers.

 

LÆS OGSÅ: TRENCH COAT SEASON

 
 
nike t-shirt 11.jpg
 
nike t-shirt 13 2.jpg

blazer & OTHER STORIES t-shirt NIKE pants BIRGITTE HERSKIND bag PRADA (SIMILAR) sneakers BALENCIAGA sunglasses MAX MARA

A BLACK SUIT ANNO SS19

Den sorte blazer en en staple i min garderobe og den semi-fittede blazer fra & Other Stories har været en favorit siden efteråret. Jeg drømmer om at udvide samlingen med en mere oversize silhuet til foråret og sommeren med denne boxy blazer i uld fra Arket og matchende bermuda shorts.

nike t-shirt 01.jpg