Best Of Budget: Work Out Wear

 
budget work out wear.jpg
 
 

Januar må unden tivivl være træningscentrenes travleste måned på året. Noget med nyt år, ny form? Med udsigterne til et helt nyt år med nye sunde(ere) vaner har jeg selv afsat januar til at komme tilbage ind i en god træningsrytme og inspireret af min egen genfundne træningsmotivation er mandagens budgetfavoritter derfor dedikeret træningstøjet. Jeg kan umuligt være den eneste der giver den en ekstra skalle på løbebåndet denne måned?

Personligt elsker jeg H&M’s træningstøj, deres tights i særdeleshed. Modellen med de ribbede detaljer ser yderst behagelig ud og måtte gerne flytte din i min work-out wear garderobe denne sæson. H&M tilbyder desuden -15% på alt sportstøj for alle klubmedlemmer frem til d. 20/1. Hvad angår skoene så er Yung-1 fra Adidas måske ikke den ideelle træningssko, de er dog på udsalg og lige den color way jeg mangler. Et andet og endnu mere budgetvenligt alternativ kunne være disse sneakers fra samme brand, som er udviklet specifikt til performance.

 

LÆS OGSÅ: BEST OF BUDGET #29

 

traning bra H&M short tight MONKI training ball CASALL ribbed tights H&M sports bag NIKE sneakers ADIDAS ORIGINALS.