BEST OF BUDGET #31

 
budget 31.jpg
 

Mandagens budgetfavoritter byder bl.a. på en varm teddy, et par boxy twill bukser samt et par fodformede mules til ude/inde. Et af mine bedste køb i 2018 var mine Boston Mules fra Birkenstock, som jeg fandt på udsalg tilbage i sensommeren. Jeg har brugt dem som hjemmesko, men drømmer om endnu et par til at bruge udendørs med et par uldne sokker eller med bare fødder til sommer. Lige nu er alle Boston-modellerne fra Birkenstock nedsat hos ASOS, hvorfor det ville være oplagt at investere i mit andet par. Jeg ville style de fodformedefavoritter med et casual look a la nedenstående. Måske med et par cropped lyse jeans, som står højt på ønskelisten denne sæson, tilsat et par uldne sokker.

LÆS OGSÅ: BEST OF BUDGET #30

socks ARKET teddy & OTHER STORIES turtleneck H&M bag MONKI trousers H&M mules BIRKENSTOCK (SALE)