[reklame] Thailand: Banyan Tree, Phuket

 
wearemad banyan tree phuket 05.jpg
 

På skrivende fod er ikke noget jeg hellere ville end at pakke kufferten og tage tilbage til varmen og fantastiske Thailand. Det er snart en uge siden jeg kom hjem fra Phuket’s fantastiske vestkyst og jeg havde ikke noget imod, at tage tilbage og hoppe ind i det nye år netop der. Da jeg tidligere på året blev inviteret til at overnatte på det luksuriøse Banyan Tree i Phuket efterfulgt af 3 overnatninger på søsterhotellet Cassia krævede det ikke megen overvejelse at booke flybilletterne tilbage i september. Både Banyan Tree og Cassia er en del af Laguna Phuket, som er et stor resort kompleks bestående af i alt 7 hoteller og resorts på den vestlige kyst på Phuket.

LÆS OGSÅ: BALI: TOP 5 beaches on the south coast

BANYAN TREE, PHUKET

Banyan Tree på Phuket er et stort resort beliggende ned til stranden på øens smukke vestkyst. Resortet består udelukkende af smukke private pool villaer i 3 forskellige klasser/størrelser: a, b og c. Alle villaer er indrettet i klassisk thailandsk stil med tilhørende privat udeområde med terresse og pool. Vi boede i 2 smukke villaer med pool og udendørs jacuzzi. Til hver villa hører desuden 2 cykler, så man let kan komme rundt på resortets enorme område, som består af både en goldbane, en stor sø, restauranter, spa fordelt via en små stisystemer. Stemingen på Banyan Tree er afslappet og rolig og der er ingen tivl om, at gæsterne kommer for at slappe af, spille golf og nyde de smukke omgivelser.

SPA

Under mit ophold på Banyan Tree havde jeg fornøjelsen af en 60 minutters massage i Banyan Tree Spa. Inden behandlingen vælger man først massagens fokusområde og dernæst styrke. Inden massagen går i gang, starter man med et lille ritual i form af en foot scrub af grøn the og aromaterapi. Jeg har efterhånden fået en del massager på spaer rundt omkring i verden, men jeg må erkende at igen af dem har kunne måle sig med den jeg fik på Banyan Tree. Massagen afsluttes med med frisk frugt og te, hvorefter man atter går ud i den tropiske luft, opløftet og let i kroppen. Behandlingerne i spaen er ikke billige, men de er til gengæld hver en baht værd. Alle massørerne er udannet på Banyan Tree’s store uddannelsescenter, som har udannet reortets hele 500 store stab indenfor alt fra service, rengøring, massage og instruktører.

RESTAURANTS

På Banyan Tree’s område er der hele 10 restauranter indenfor forskellige kategorier samt Lagunaens resterende restauranter, der er mulige at tilkomme via shuttlebusser. Vi spiste vore måltider på Banyan Tree, som bød på overdådig morgenmad i Watercourt, let og frisk frokost i Banyan Café med udsigt udover golfområdet og middag thailandsk middag i den smukke Saffron restaurant i resortets hovedbygning.

ACTIVITIES

Hvis man skulle blive træt af, at ligge ved poolen tilbyder Banyan Tree en række aktiviteter, som f.eks. fitness, golf, spa, strand, cykling, cooking classes, yoga, tennis og meget mere. Stranden Bang Tao, som er placeret i Banyan Tree’s forhave er stor, smuk og ikke særlig turistet. Der er ingen strandstole på selve stranden, da Laguna har vedtaget en regel om, at respektere naturen og stranden, men man kan finde strandsole lige oppe for stranden mellem palmerne, hvor man kan slukke tørsten med en young coconut.

marbella-playa-de-los-moteros-14.jpg
 
wearemad bang tao beach 02.jpg